ΑρχικήUpdatesWindows Migration Assistant: Αναβαθμίστηκε στο macOS Sonoma 14.4

Windows Migration Assistant: Αναβαθμίστηκε στο macOS Sonoma 14.4

Εκτός από την κυκλοφορία της τελευταίας ενημέρωσης macOS Sonoma 14.4 την Πέμπτη, η Apple κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Windows Migration Assistant για υπολογιστές, η οποία είναι συμβατή με την πιο πρόσφατη έκδοση του macOS.

Windows Migration Assistant

Η έκδοση 3.0.0.0 του βοηθητικού προγράμματος παρέχει υποστήριξη σε χρήστες που επιθυμούν να μεταφέρουν τα δεδομένα τους από έναν υπολογιστή με Windows 10 ή νεότερη έκδοση σε ένα πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Mac της Apple. Ο βοηθός μεταφέρει επαφές, ημερολόγια, λογαριασμούς email και πολλά άλλα από έναν υπολογιστή με Windows, τοποθετώντας τα δεδομένα στις κατάλληλες θέσεις στο macOS.

Δείτε περισσότερα: macOS Sonoma: Κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα με νέες δυνατότητες

Η έκδοση 2.4.5.0 είναι διαθέσιμη για χρήστες που χρησιμοποιούν Apple macOS Ventura, Monterey ή μια έκδοση του macOS Sonoma παλαιότερη από την 14.4. Επιπλέον, οι εκδόσεις του Windows Migration Assistant για macOS Big Sur και παλαιότερα παραμένουν διαθέσιμες. To Migration Assistant βρίσκεται στο φάκελο Applications/Utilities του macOS.

Η Apple συνιστά στους χρήστες να απενεργοποιούν οποιοδήποτε antivirus λογισμικό προστασίας, τείχος προστασίας (firewall) ή VPN μέχρι την ολοκλήρωση της μεταφοράς των πληροφοριών.

Μετά την απόφαση να μεταφέρουν αρχεία, οι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν τα διαπιστευτήρια διαχειριστή τους, να επιλέξουν τον υπολογιστή τους από την διαθέσιμη λίστα, να επιβεβαιώσουν τους κωδικούς πρόσβασης στις οθόνες Windows και Mac, να επιλέξουν τα αρχεία και τα δεδομένα για μεταφορά, και να ξεκινήσουν τη διαδικασία μετεγκατάστασης.

Windows Migration Assistant macOS sonoma 14.4 apple

Διαβάστε ακόμη: RustDoor MacOS Backdoor: Στοχεύει εταιρείες κρυπτονομισμάτων με ψεύτικες ευκαιρίες εργασίας

Το πιο πρόσφατο Migration Assistant απαιτεί από το Mac να εκτελεί Sonoma 14.4 ή μεταγενέστερο και είναι συμβατό μόνο με υπολογιστές που εκτελούν Windows 10 ή νεότερη έκδοση. Το εργαλείο λειτουργούσε καλά πριν από την ενημέρωση της Πέμπτης, επομένως δεν είναι σαφές γιατί χρειαζόταν η συγκεκριμένη ενημέρωση.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS