ΑρχικήΕπιστήμη & ΤεχνολογίαApple: Προωθεί το Vision Pro ως λύση υγειονομικής περίθαλψης

Apple: Προωθεί το Vision Pro ως λύση υγειονομικής περίθαλψης

Η Apple παρουσίασε σήμερα την ικανότητα του Vision Pro να υποστηρίζει τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης, παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που είναι πλέον διαθέσιμες στο visionOS App Store.

apple vision υγεία

Η Apple εξήγησε πώς οι εφαρμογές που συνδυάζουν ψηφιακό περιεχόμενο με τον φυσικό κόσμο μπορούν να επαναπροσδιορίσουν την εκπαίδευση, τον σχεδιασμό επεμβάσεων και τη φροντίδα ασθενών στον υγειονομικό τομέα.

Διαβάστε σχετικά: Apple Watch: Η λειτουργία οξυγόνου βοήθησε επιβάτη αεροπλάνου

Για παράδειγμα, η εφαρμογή myMako χρησιμοποιεί τις δυνατότητες 3D του Vision Pro για να βελτιώσει το σχεδιασμό επεμβάσεων, προσφέροντας στους χειρουργούς πρόσβαση σε χειρουργικά σχέδια και γνώσεις. Από την άλλη, η CyranoHealth χρησιμοποιεί “χωρικούς” υπολογιστές για να παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση, ο οποίος αφορά ιατρικό εξοπλισμό, με στόχο να αυξήσει την εμπιστοσύνη και να μειώσει το άγχος στους εργαζόμενους στον υγειονομικό τομέα.

Η εφαρμογή Cinematic Reality της Siemens Healthineers δημιουργεί εντυπωσιακά, αλλά και αλληλεπιδραστικά ολογράμματα ανθρώπινης ανατομίας, τονίζοντας τη σημασία της ιατρικής εκπαίδευσης και των συμβουλών σε ασθενείς.

Η Epic Systems ανανεώνει τον τρόπο διαχείρισης των αρχείων ασθενών με το εντυπωσιακό Epic Spatial Computing Concept, επιτρέποντας στους επαγγελματίες υγείας να αλληλεπιδρούν με τα δεδομένα των ασθενών με διαισθητικό τρόπο και χωρικά υπολογιστικά στοιχεία.

apple υγειονομική περίθαλψη

Δείτε επίσης: Ο πρώτος ασθενής με τσιπ της Neuralink ελέγχει το ποντίκι υπολογιστή με τη σκέψη του

Εν τω μεταξύ, το Xaia της Cedars-Sinai προσφέρει μια πρωτοποριακή προσέγγιση στην υποστήριξη της ψυχικής υγείας, προσφέροντας θεραπεία συνομιλίας υψηλής ποιότητας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης σε ρυθμιζόμενα, χαλαρωτικά περιβάλλοντα.

Πηγή: macrumors

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS