ΑρχικήinetTesla: Βοηθά καρκινοπαθή να λάβει το Cybertruck πιο σύντομα

Tesla: Βοηθά καρκινοπαθή να λάβει το Cybertruck πιο σύντομα

Η Tesla βοήθησε έναν καρκινοπαθή που έχει κάνει παραγγελία ενός Cybertruck, να προμηθευτεί νωρίτερα το ηλεκτρικό του pickup – αντίθετα με την πολιτική της εταιρείας.

tesla cybertruck καρκινοπαθής

Σύμφωνα με τον Elon Musk, η Tesla ακολουθεί αυστηρή πολιτική να μην παρέχει προνομιακή μεταχείριση στους ανθρώπους όταν πρόκειται να παραδώσει νέα μοντέλα νωρίτερα ή με έκπτωση.

Δείτε περισσότερα: Tesla Cybertruck + νερό: Το πρώτο πραγματικό Wade Mode test!

Πρόσφατα αυτό αμφισβητήθηκε, καθώς πολλοί διάσημοι εντοπίστηκαν στα πρώτα Cybertrucks. Τώρα όμως έχουμε ένα επιβεβαιωμένο παράδειγμα από την Tesla, η οποία επιτάχυνε την παράδοση για έναν πελάτη. Δεν νομίζω ότι κάποιος θα το κριτικάρει, και μάλιστα για καλούς λόγους.

Ο Michael, ένας κάτοχος Cybertruck μοιράστηκε στο Cybertruck Owners Club την δύσκολη κατάστασή του. Είναι γνωστός ως «φαν της Tesla» και αντιμετωπίζει καρκίνο 4ου σταδίου, φοβώμενος ότι θα φύγει από τη ζωή πριν λάβει το Cybertruck του.

Σε έα φόρουμ δημοσίευεσε για την κατάστασή του, με την ελπίδα ότι κάποιος θα μπορούσε να τον βοηθήσει να επιταχύνει την παράδοσή του.

Είμαι rn 112956xxxx. (Vista) CA. Πέρυσι διαγνώστηκα με καρκίνο 4ου σταδίου. Συμμετέχω σε μια κλινική δοκιμή που με βοηθάει. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, αν είναι δυνατόν, να με εξυπηρετήσετε με μια παραγγελία FS. Ελπίζω να μπορέσω να υποβληθώ σε αξονική τομογραφία, εάν δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για την παράδοσή της. Είμαι ευχαριστημένος με την Tesla και συγκεκριμένα με το Model 3, ηλιακά πάνελ και 2 Powerwalls.

Ο Michael λάμβανε πολλά διαφορετικά μηνύματα από μέλη του φόρουμ που προσέφεραν βοήθεια ή τον ενθάρρυναν. Τελικά, η είδηση έφτασε στην Tesla και ο ίδιος το επιβεβαίωσε με μία ανακοίνωσή του.

Σε όλους τους Cybertruckers. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εξαιρετική εμπειρία μου με την Tesla. Χωρίς πολλές λεπτομέρειες, περιμένω σύντομα την παράδοση του αγορασμένου μου αυτοκινήτου.

tesla cybertruck

Διαβάστε ακόμη: Τα Tesla Cybertruck άρχισαν να σκουριάζουν!

«Η νέα μας αφίξη είναι εδώ, συνοδευόμενη από ένα Rose Gold, ένα Μαύρο και ένα ακόμα ανοξείδωτο Cybertruck. Έκαναν μια εντυπωσιακή είσοδο, γεμίζοντας το δρόμο, και ήταν παρόντες για να ανταποκριθούν σε οποιεσδήποτε ανάγκες ή ερωτήσεις για όσο χρόνο επιθυμούσαμε.»

Πηγή: electrek.co

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS