ΑρχικήinetΗ Tesla επεκτείνει τις ανταμοιβές με δωρεάν προηγμένη συνδεσιμότητα

Η Tesla επεκτείνει τις ανταμοιβές με δωρεάν προηγμένη συνδεσιμότητα

Η Tesla επεκτείνει τις ανταμοιβές του προγράμματος αναφοράς ιδιοκτητών, με την προσθήκη δωρεάν προηγμένης συνδεσιμότητας. Ο κατασκευαστής αυτοκινήτων έχει αυξήσει τα κίνητρα για το τέλος του τριμήνου.

Δείτε επίσης: Tesla: Ερευνά ποιες θέσεις είναι κρίσιμες, ενισχύοντας τους φόβους για απολύσεις
Tesla ανταμοιβές

Η Tesla ανανέωσε εντελώς το πρόγραμμα αναφοράς των ιδιοκτητών της το περασμένο έτος. Οι ιδιοκτήτες που παραπέμπουν νέους αγοραστές, συσσωρεύουν τώρα “πιστώσεις“, οι οποίες μπορούν να εξαργυρωθούν για μια σειρά από δώρα, όπως αξεσουάρ, δωρεάν μίλια φόρτισης ή συμμετοχές σε κληρώσεις.

Οι νέοι αγοραστές που χρησιμοποιούν έναν κωδικό αναφοράς, λαμβάνουν μόνο τρεις μήνες του πακέτου Πλήρους Αυτόνομης Οδήγησης (Full Self-Driving – FSD).

Σήμερα, η Tesla ανανέωσε το πρόγραμμα παραπομπής της, προσθέτοντας νέα ανταμοιβή για τους αγοραστές: 1 χρόνος προηγμένης σύνδεσης.

Δείτε ακόμα: Tesla: Ανακαλεί περισσότερα από 54.000 Model X για ενημέρωση λογισμικού

Όλα τα οχήματα Tesla διαθέτουν σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά για να υποστηρίξουν το κόστος, η Tesla χρεώνει ένα πακέτο “προηγμένης συνδεσιμότητας” για να έχετε πρόσβαση σε μερικές από τις λειτουργίες που χρησιμοποιούν περισσότερα δεδομένα.

Με κόστος $10 το μήνα, δεν είναι πολύ ακριβό. Ένα έτος δωρεάν αντιστοιχεί σε $120, το οποίο δεν είναι ένα τεράστιο κίνητρο για να προστεθεί σε αυτοκίνητα που πωλούνται άνω των $40,000.

Ωστόσο, είναι επίσης μια επένδυση για την Tesla, εφόσον αν οι ιδιοκτήτες συνηθίσουν στις ανταμοιβές της προηγμένης συνδεσιμότητας, ενδέχεται να επιθυμούν να τα διατηρήσουν και μετά το πέρας του πρώτου έτους.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Εντοπίστηκε σε δρόμο να ρυμουλκεί μεγάλο τρέιλερ

Αυτό το νέο κίνητρο αγοράς προστίθεται σε μια σειρά νέων κινήτρων που εφάρμοσε η Tesla για να αυξήσει τις πωλήσεις μέχρι το τέλος του τριμήνου, όπως η προειδοποίηση για αύξηση της τιμής την 1η Απριλίου, έως 10.000 δωρεάν μίλια φόρτισης σε Supercharger, και περισσότερα.

Πηγή: electrek

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS