ΑρχικήinetGoogle Podcasts: Σταματάει στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα

Google Podcasts: Σταματάει στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα

Στους χρήστες των Η.Π.Α. απομένουν μόνο λίγες μέρες για να πραγματοποιήσουν τη μετάβαση από τα Google Podcasts, καθώς η εταιρεία συνεχίζει τη διαδικασία διακοπής της υπηρεσίας παγκοσμίως.

Δείτε επίσης: Τι είναι Podcast και πώς θα δημιουργήσετε τo δικά σας;

Google Podcasts

Αυτή τη στιγμή, η Google στέλνει ειδοποιήσεις μέσω της εφαρμογής στους χρήστες της στις Η.Π.Α., ότι από τις 2 Απριλίου δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το Google Pοdcasts και προτείνει να μεταφέρουν τις συνδρομές τους στο YouTube Music.

Η υπηρεσία ροής podcast της εφαρμογής Google Podcasts, ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια. Η εφαρμογή της έχει πάνω από 500 εκατομμύρια λήψεις στο Google Play και εκτός από την προσφορά μιας μεγάλης επιλογής podcasts, επιτρέπει επίσης την εγγραφή σε αγαπημένα κανάλια, τη λήψη και αναπαραγωγή σε διάφορες συσκευές.

Η υπηρεσία ενσωματώνεται στο οικοσύστημα της Google, προσφέροντας στους χρήστες εξατομικευμένες συστάσεις βασισμένες στα ενδιαφέροντα, το ιστορικό ακρόασης και τις προτιμήσεις τους.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, η Google ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή και η πλατφόρμα Pοdcasts θα διακοπούν το 2024, με τα pοdcasts να ενσωματώνονται στο YouTube Music, ενώνοντας τις υπηρεσίες ήχου της Google σε μια μόνο πλατφόρμα.

Δείτε ακόμα: Το Google Podcasts καταργείται το 2024 – Μετάβαση στο YouTube Music

Την εποχή εκείνη, η Google δήλωσε ότι η απόφαση να διακόψει τη χρήση του Google Podcasts και να μεταφερθεί στο YouTube ήταν σύμφωνη με τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των χρηστών, καθώς τα δεδομένα έδειξαν υψηλότερη αλληλεπίδραση των ακροατών podcast στο YouTube σε σχέση με τα Goοgle Pοdcasts.

Αν και το YouTube Music παρέχει βασική λειτουργικότητα ακρόασης podcast, οι χρήστες του Google Podcasts το θεωρούν υπερβολικά γενικευμένο για τα γούστα τους, καθώς του λείπουν λειτουργίες και συγκεκριμένα φίλτρα αναζήτησης και ταξινόμησης, και απουσιάζουν οι αφιερωμένες λειτουργίες ανακάλυψης και διαχείρισης της εφαρμογής.

Αυτήν τη στιγμή, μόνο οι χρήστες στις ΗΠΑ βλέπουν την ανακοίνωση για τη διακοπή της υπηρεσίας με καθορισμένη ημερομηνία, τις 2 Απριλίου.

Δείτε επίσης: Apple Podcasts: Μετατρέψτε τα σε απομαγνητοφωνημένα κείμενα

Το Google Podcasts είναι μια υπηρεσία που προσφέρει πρόσβαση σε εκατομμύρια εκπομπές podcast από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να αναζητήσετε και να ακούσετε εκπομπές βασισμένες σε διάφορα θέματα, όπως επιστήμη, τέχνη, επιχειρήσεις, κωμωδία και πολλά άλλα. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Google Podcasts είναι η ικανότητα συγχρονισμού σε διάφορες συσκευές. Μπορείτε να ξεκινήσετε να ακούτε ένα podcast στον υπολογιστή σας και να συνεχίσετε αργότερα στο κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας. Το Google Podcasts προσφέρει επίσης εξατομικευμένες συστάσεις βασισμένες στις προτιμήσεις και την ιστορία ακρόασής σας. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν νέα podcasts που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά τους. Η λήξη της λειτουργίας της σίγουρα θα απογοητεύσει πολλούς χρήστες του.

Πηγή: bleepingcomputer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS