ΑρχικήBusinessΕνσωμάτωση της Nemesis Technologies Capital Partners με το Family Office

Ενσωμάτωση της Nemesis Technologies Capital Partners με το Family Office

Η Nemesis Technologies Capital Partners ανακοινώνει με χαρά ένα σημαντικό επίτευγμα στην πορεία της, θέτοντας έναν κρίσιμο πυλώνα στον τομέα του επιχειρηματικού κεφαλαίου και των ιδιωτικών επενδύσεων.

Nemesis Technologies Capital Partners

Από τη σύστασή της, η Nemesis έχει τοποθετηθεί στην πρωτοπορία της καινοτομίας, ξεχωρίζοντας με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και με μια προνοητική εστίαση στην DeepTech. Αυτή η στρατηγική έχει αναδείξει την εταιρεία μπροστά από τους ανταγωνιστές της στον κλάδο. Ειδικότερα, η Nemesis έκανε ιστορικό άλμα με τη δημιουργία μιας ψηφιακής πλατφόρμας λογιστικής, επιτρέποντας την ψηφιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των αμοιβαίων κεφαλαίων. Με αυτή την κίνηση, εδραιώθηκε ως πρωτοπόρος στο παγκόσμιο επενδυτικό σκηνικό.

Διαβάστε επίσης: Fortinet: Τονίζει τη σημασία της ενίσχυσης της επιχειρησιακής ανθεκτικότητας στην κυβερνοασφάλεια

Η επιτυχία της Nemesis οφείλεται σε μια εξαιρετική ομάδα από κορυφαίους χρηματοοικονομικούς επαγγελματίες, επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, ειδικούς στον τομέα της λιανικής και πρωτοπόρους, οι οποίοι υποστηρίζουν αποφασιστικά τον ιδρυτή και γενικό συνεργάτη Pierre Mauriès για τον σχεδιασμό της όρασης και της στρατηγικής της εταιρείας.

Σήμερα, η Nemesis Technologies Capital Partners ενσωματώνεται στο PM Enterprise, σηματοδοτώντας μια στρατηγική ευθυγράμμιση και ανοίγοντας νέες ευκαιρίες και συνεργασίες στο δίκτυο της PM Enterprise. Με ηγέτη τον Pierre Mauriès και την οικογένειά του, το PM Enterprise αποτελεί ένα Single-Family γραφείο με έδρα την Ιαπωνία, γνωστό για τη δέσμευσή του στις βαθιές οικογενειακές αξίες, την τεχνολογική καινοτομία και τις φιλανθρωπικές προσπάθειες.

Nemesis

«Η συνεργασία με την PM Enterprise αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της Nemesis, εξασφαλίζοντας τη συνέχεια και ενισχύοντας τις βάσεις που έχουμε θεμελιώσει», δήλωσε ο Pierre Mauriès. «Η Nemesis Technologies Capital Partners είναι έτοιμη να πρωτοστατήσει στην καινοτομία και να δημιουργήσει αξία στο δυναμικό τοπίο της Ιαπωνίας και όχι μόνο».

Πηγή: thequantuminsider

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS