ΑρχικήinetΤο WhatsApp θα προσθέσει σύντομα locked chats σε όλες τις συσκευές

Το WhatsApp θα προσθέσει σύντομα locked chats σε όλες τις συσκευές

Πιθανότατα το WhatsApp είναι η εφαρμογή μηνυμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως από τους περισσότερους ανθρώπους. Η Meta ενημερώνει συνεχώς την εφαρμογή για να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη και την ιδιωτικότητα. Πέρυσι πρόσθεσε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώσουν ένα συγκεκριμένο chat αντί για ολόκληρη την εφαρμογή. Η προσθήκη του locked chats έχει ζητηθεί από τους χρήστες του WhatsApp και τώρα η Meta προχωράει σε περαιτέρω βελτιώσεις στη λειτουργία. Μπορεί σύντομα να δούμε το locked chats και σε συνδεδεμένες συσκευές.

Δείτε επίσης: Πώς να ακολουθήσετε ένα WhatsApp Channel;

WhatsApp locked chats

Το προηγούμενο έτος, όταν το WhatsApp πρόσθεσε υποστήριξη για το locked chats, οι χρήστες εκτίμησαν την κίνηση. Ωστόσο, η υποστήριξη για η λειτουργία περιορίστηκε μόνο στα smartphones. Αν χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας στο WhatsApp Web ή οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη συσκευή, τότε οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση στις συνομιλίες σας επειδή αυτές οι συσκευές δεν υποστηρίζουν το locked chats.

Ωστόσο, φαίνεται πως το WhatsApp τελικά έχει λάβει υπόψη του το ζήτημα και σύμφωνα με το WABetaInfo, εργάζεται για να προσθέσει υποστήριξη για το locked chats και σε συνδεδεμένες συσκευές. Η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στο WhatsApp Beta για Android V2.24.8.4. Μιας και η εταιρεία έχει ήδη προσθέσει τη λειτουργία στην έκδοση beta, είναι λογικό να αναμένουμε την προσθήκη της στη σταθερή έκδοση πολύ σύντομα.

Δείτε ακόμα: Πώς να διαγράψετε ένα WhatsApp Channel

Για να προσθέσετε το locked chats στις συνδεδεμένες συσκευές σας, θα πρέπει να ρυθμίσετε έναν μυστικό κωδικό μέσω της κύριας συσκευής σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον μυστικό κωδικό απευθείας από την συσκευή σας. Όταν τον προσθέσετε στις συνδεδεμένες συσκευές, κλειδώνει αυτόματα τις επιλεγμένες συσκευές σας.

Εκτός από το locked chats, το WhatsApp εργάζεται πάνω σε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στον χρήστη να αναφέρει μία συγκεκριμένο επαφή στην κατάστασή του. Αυτό θα είναι πολύ παρόμοιο με τις ιστορίες του Instagram, όπου μπορείτε να αναφέρετε ένα συγκεκριμένο λογαριασμό.

Δείτε επίσης: WhatsApp Web: Ετοιμάζει ένα νέο σκοτεινό λειτουργικό περιβάλλον

Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά όμως. Στην περίπτωση του Instagram, αν αναφέρετε κάποιον, οι υπόλοιποι followers του λογαριασμού σας θα εξακολουθούν να βλέπουν τις ιστορίες. Ωστόσο, στην περίπτωση του WhatsApp, το status θα είναι ορατό μόνο στις αναφερόμενες επαφές. Επιπλέον, το αναφερόμενο πρόσωπο θα λαμβάνει ειδοποίηση κάθε φορά που το αναφέρετε.

Πηγή: androidheadlines

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS