ΑρχικήGamingFortnite: Μπορείτε τώρα να παίξετε ως αστροναύτης στη Σελήνη

Fortnite: Μπορείτε τώρα να παίξετε ως αστροναύτης στη Σελήνη

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) ξεκίνησε μία αποστολή στη σελήνη στο Fortnite, που σας επιτρέπει να αναπηδήσετε στη σεληνιακή επιφάνεια, να μαζέψετε πόρους και να δημιουργήσετε ένα βιότοπο με τον ίδιο τρόπο που οι μελλοντικοί αστροναύτες θα δημιουργήσουν ανθρώπινες εγκαταστάεις στον σκονισμένο δορυφόρο της Γης.

Δείτε επίσης: Το Fortnite επιβεβαιώνει ότι ο Midas επιστρέφει και οι παίκτες τρελαίνονται

Fortnite αστροναύτης

Το Lunar Horizons είναι μια συναρπαστική τρισδιάστατη εμπειρία στον σεληνιακό νότιο πόλο, το κύριο hotspot για μελλοντικές αποστολές στη Σελήνη. Το παιχνίδι που σας επιτρέπει να παίζετε ως αστροναύτης, δημιουργήθηκε από την Epic Games, την ESA και τη Hassell και κυκλοφόρησε στο Fortnite την Πέμπτη.

Προκειμένου να δημιουργηθεί το σεληνιακό περιβάλλον, οι προγραμματιστές παιχνιδιών συνεργάστηκαν στενά με την ESA για να προσθέσουν αυθεντικότητα στην εμπειρία και να δημιουργήσουν ένα ρεαλιστικό τοπίο που επιτρέπει στους παίκτες να μαθαίνουν πραγματικά διαστημικά γεγονότα ενώ εξερευνούν το περιβάλλον τους.

Ως παίκτης-αστροναύτης, πλοηγείστε στην επιφάνεια με κρατήρες της Σελήνης, αναζητώντας πόρους, δουλεύοντας με εργαλεία και συνθέτοντας κάθε ενότητα ενός σεληνιακού οικοτόπου με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσε να λειτουργήσει μια πραγματική αποστολή στο Fortnite.

Μπορεί να μην φαίνεται εξαιρετικά ρεαλιστικό, αλλά το παιχνίδι βασίζεται σε πραγματικές αποστολές που έχουν οριστεί για τη Σελήνη. Ως αστροναύτης στο παιχνίδι, θα συναντήσετε το σεληνιακό lander Argonaut της ESA, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή φορτίου για μελλοντικά πληρώματα στη σεληνιακή επιφάνεια.

Δείτε ακόμα: Fortnite: Γιατί ήταν μη προσβάσιμοι οι διακομιστές του;

«Καλώς ήρθατε στον νότιο πόλο της Σελήνης», λέει το εισαγωγικό κείμενο του παιχνιδιού. «Η αποστολή σας είναι να συγκεντρώσετε νερό και Ήλιο-3 για να ολοκληρώσετε τον σεληνιακό βιότοπο της ESA».

Το νέο Lunar Horizon Fortnite σας κάνει αστροναύτη!

Ο νότιος πόλος της Σελήνης είναι ο κύριος προορισμός των μελλοντικών σεληνιακών αποστολών, καθώς θα μπορούσε να περιέχει θύλακες πάγου νερού κρυμμένους σε μόνιμα σκιασμένες περιοχές που δεν έχουν δει ποτέ το φως. Το νερό θα είναι ένας σημαντικός πόρος για την οικοδόμηση ενός οικοτόπου στη Σελήνη, το οποίο είναι το κλειδί για την εγκαθίδρυση μιας μόνιμης ανθρώπινης παρουσίας στη σεληνιακή επιφάνεια που θα μπορούσε μια μέρα να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε πιο μακρινούς προορισμούς στο διάστημα.

Οι μελλοντικές αποστολές στη Σελήνη επιδιώκουν επίσης τη συλλογή καθαρών μορφών ενέργειας από την επιφάνεια της Σελήνης, όπως το Ήλιο-3, το οποίο θα μπορούσε να παρέχει ασφαλέστερη πυρηνική ενέργεια σε έναν αντιδραστήρα σύντηξης.

Δείτε επίσης: Ενημέρωση Fortnite 28.10: Ημερομηνία Κυκλοφορίας και άλλα

Το Fortnite είναι ένα παιχνίδι βασισμένο στην επιβίωση που αναπτύχθηκε από την Epic Games. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2017. Το Fortnite διαθέτει τρεις διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού: Save the World, Battle Royale και Creative. Το Fortnite Battle Royale είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος παιχνιδιού και υποστηρίζει έως και 100 παίκτες. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS και Android. Το Fortnite έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Game Award για το καλύτερο παιχνίδι multy-player. Το Fortnite είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά του γραφικά και τον ζωντανό κόσμο του.

Πηγή: gizmodo

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS