ΑρχικήinetΘα μπορούσε το iPhone 16 Pro να έχει μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης;

Θα μπορούσε το iPhone 16 Pro να έχει μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης;

Το LeaksApplePro επιστρέφει, αυτή τη φορά με τον ισχυρισμό ότι οι βαθμίδες αποθήκευσης iPhone 16 Pro θα μπορούσαν να ξεκινούν από 256 GB, σε σχέση με τα 128 GB του περυσινού μοντέλου.

Δείτε επίσης: iPhone 16 Pro: Τα 10 νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει

iPhone 16 Pro αποθήκευση

Η υποτιθέμενη πηγή είναι ένας λογαριασμός με ιστορικό δημιουργίας πραγμάτων, και το αναφέρουμε απλώς επειδή μερικοί αναγνώστες μπορεί να παραπλανηθούν ώστε να του δώσουν αξιοπιστία.

Ο λογαριασμός δεν προσπαθεί καν να ισχυριστεί ότι έχει κάποια πηγή εφοδιαστικής αλυσίδας για να το υποστηρίξει αυτό, λέγοντας απλώς ότι “φαίνεται ότι” η Apple “θα μπορούσε” να αυξήσει την αποθήκευση του iPhone 16 Pro στα 256 GB.

Ποια είναι η βάση για αυτόν τον ισχυρισμό;

Σύμφωνα με ανθρώπους κοντά στον κλάδο, η Apple θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο αύξησης του βασικού αποθηκευτικού χώρου του iPhone 16 Pro στα 256 GB. Έτσι, διάφοροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η Apple «θα μπορούσε» να «εξετάζει» την αλλαγή.

Δείτε ακόμα: Ποιες λειτουργίες αναμένονται στο iPhone 16 Pro και 16 Pro Max;

Αυτό που ξέρουμε είναι η ιστορία. Ενώ και τα δύο μοντέλα iPhone 14 Pro ξεκίνησαν με τον ίδιο βασικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB, αυτό άλλαξε με τη σειρά iPhone 15.

Το iPhone 15 Pro παρέμεινε στη βασική βαθμίδα των 128 GB, με την ίδια αρχική τιμή 999 $. Το μεγαλύτερο μοντέλο Pro Max, αντίθετα, σημείωσε άνοδο στο σημείο εκκίνησης των 256 GB – αλλά και αντίστοιχη αύξηση τιμής 100 $. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Apple έδινε περισσότερο χώρο αποθήκευσης για την ίδια τιμή, αλλά η εταιρεία ουσιαστικά έριξε το κατώτερο επίπεδο των 128 GB για 1.099 $.

Δείτε επίσης: Τα νέα μοντέλα iPhone 16 Pro ίσως διαθέτουν νέο φινίρισμα

Θα μπορούσε η Apple να αυξήσει το κατώτερο επίπεδο αποθήκευσης του iPhone 16 Pro στα 256 GB; Σίγουρα, θα μπορούσε να συμβεί. Θα μπορούσε να το κάνει στην ίδια αρχική τιμή 999 $, όπως ισχυρίζεται η αναφορά; Ισως. Αλλά υπάρχουν μηδενικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς αυτούς, και αυτός ο λογαριασμός δεν αποτελεί αξιόπιστη πηγή.

Πηγή: 9to5mac

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS