ΑρχικήinetHuawei: Ενισχύει τον ανταγωνισμό της με την Apple με τη νέα σειρά...

Huawei: Ενισχύει τον ανταγωνισμό της με την Apple με τη νέα σειρά που λανσάρει

Η Huawei παρουσίασε τη νέα σειρά των smartphones της, ενισχύοντας τη θέση της στην αγορά μετά την κυκλοφορία του επαναστατικού Mate 60, το οποίο συνέβαλε στο να υπονομευθεί η κυριαρχία της Apple στην κατηγορία των high-end συσκευών στην Κίνα.

huawei

Η σειρά smartphones Pura 70 ξεκινά στα 5.499 γιουάν (περίπου 760 δολάρια) και φτάνει μέχρι τα 9.999 γιουάν για την Ultra έκδοση, τιμή που την τοποθετεί ανταγωνιστικά απέναντι σε κάποια μοντέλα του iPhone 15.

Διαβάστε περισσότερα: Huawei: Kαταργεί τη σειρά P, έρχεται όμως η νέα σειρά Pura!

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του, το Pura 70 κατάφερε να κατακτήσει τις κορυφαίες θέσεις στα trending των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το Ultra μοντέλο εντυπωσιάζει με μια πρωτοποριακή αναδιπλούμενη κάμερα με ρυθμιζόμενο διάφραγμα, μια λειτουργία που σπάνια συναντάται στα κινητά τηλέφωνα.

Το Pura τονίζει την επιστροφή της Huawei στην κορυφή, η οποία το 2023 εντυπωσίασε με την κυκλοφορία της σειράς Mate 60. Αυτές οι συσκευές διαθέτουν έναν επεξεργαστή που πολλοί θεωρούν πως ξεπερνά τις προσδοκίες από Κινέζους κατασκευαστές chip. Αν και η Huawei δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για τον επεξεργαστή των νέων τηλεφώνων, πολλοί κριτικοί στο διαδίκτυο δημοσίευσαν βίντεο την Πέμπτη που υποδηλώνουν πως τα μοντέλα υψηλότερης κατηγορίας είναι εξοπλισμένα με το τσιπ Kirin 9010. Αυτό σηματοδοτεί τη συνέχεια του Kirin 9000, το οποίο παράγεται στην Κίνα και χρησιμοποιείται στο Mate 60 Pro, το οποίο πέρυσι εόρτασε ως απόδειξη της ικανότητας της χώρας να ξεπεράσει τις κυρώσεις των ΗΠΑ.

Από την ανακοίνωσή του τον Αύγουστο, το Mate 60 είχε ως αποτέλεσμα μια σημαντική μείωση στις πωλήσεις των iPhone στην Κίνα, ενισχύοντας τη θέση της Huawei έναντι των τοπικών ανταγωνιστών της.

νέα σειρά huawei

Αρχικά γνωστή ως σειρά P, η Pura σειρά διακρίθηκε παραδοσιακά λόγω των εξελιγμένων δυνατοτήτων της φωτογραφικής μηχανής. Η προσφορά αυτού του νέου προϊόντος στην εγχώρια αγορά θα μπορούσε να αυξήσει τον ανταγωνισμό για το iPhone, το οποίο δεν αναμένεται να αναβαθμιστεί πριν από τον Σεπτέμβριο.

Δείτε επίσης: Η Huawei δοκιμάζει Brute-Force για νέα προηγμένα chips

Για τη Huawei, αυτό αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την αναδόμηση της καταναλωτικής της επιχείρησης, η οποία κάποτε ήταν κεντρικός πυλώνας της ανάπτυξης των εσόδων της.

Πηγή: bnnbloomberg

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS