ΑρχικήinetΤο Ηλεκτρικό όχημα LAC 2 σε 1 διαθέτει 2θέσιο αεροσκάφος

Το Ηλεκτρικό όχημα LAC 2 σε 1 διαθέτει 2θέσιο αεροσκάφος

Το ηλεκτρικό όχημα LAC, έρχεται εξοπλισμένο με ένα διθέσιο αεροσκάφος και θα αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε!

Δείτε επίσης: Το πρώτο μαζικής παραγωγής σύστημα οδήγησης EV 900V

Ηλεκτρικό όχημα LAC

Η κινεζική εταιρεία XPENG AeroHT φέρνει κάτι εντελώς καινούριο, βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας — ένα όχημα που πρόκειται να ανατρέψει όλη την ιδέα μας για ταξίδια.

Με το 2025 προ των πυλών, ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά σε αυτό που μπορεί να είναι το επόμενο επίπεδο στα ταξίδια μας.

Με το όνομα Land Aircraft Carrier (LAC), αυτό το όχημα συνδυάζει τη γοητεία ενός ηλεκτρικού οχήματος off-roader, με τις δυνατότητες ενός διθέσιου αεροσκάφους eVTOL (ηλεκτρική κάθετη απογείωση και προσγείωση).

Στον πυρήνα του, το LAC είναι ένα εξάτροχο βαν, ικανό να ταξιδεύει ακόμα και στα πιο απαιτητικά εδάφη. Το ηλεκτρικό σύστημα 6WD εκτεταμένης εμβέλειας, ενισχυμένο με έξι κινητήριους τροχούς και σύστημα διεύθυνσης στους πίσω τροχούς, παρέχει εξαιρετική ευελιξία. Είναι εξοπλισμένο με ένα έξυπνο πιλοτήριο με τέσσερα έως πέντε καθίσματα.

Δείτε ακόμα: Το πρώτο ηλεκτρικό πυροσβεστικό όχημα στην Arizona από την E-ONE

αεροσκάφος

Κρυμμένο μέσα στο ηλεκτρικό όχημα LAC, βρίσκεται το αεροσκάφος X3-F, που είναι έτοιμο να μεταφέρει τους επιβάτες από τα τραχιά μονοπάτια στους ουρανούς. Διαθέτει ηλεκτρική κάθετη απογείωση και προσγείωση. Η κατανεμημένη ηλεκτρική πρόωσή του μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ασφάλειας αστοχίας ενός σημείου. Διαθέτει χειροκίνητη/αυτόνομη λειτουργία διπλής οδήγησης και πανοραμικό διθέσιο πιλοτήριο 270 μοιρών.

Το X3-F δεν είναι ένα οποιοδήποτε αεροσκάφος. είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό, πανοραμικό eVTOL εξοπλισμένο με πιλοτήριο, σχεδιασμένο τόσο για αναψυχή όσο και για επαγγελματική χρήση. Από αποστολές έρευνας και διάσωσης μέχρι συναρπαστικές εναέριες περιηγήσεις, οι δυνατότητές του είναι τόσο διαφορετικές όσο και επαναστατικές. Με την AeroHT στο τιμόνι, να επιδεικνύει ήδη τα πρωτότυπα και να εξασφαλίζει κρίσιμες πιστοποιήσεις, αυτό το όραμα πλησιάζει στην πραγματοποίησή του.

Δείτε επίσης: Το νέο ηλεκτρικό Porsche Macan συγκέντρωσε 10.000 παραγγελίες

Ο σχεδιασμός διπλής λειτουργίας του ηλεκτρικού οχήματος LAC, προσφέρει όχι απλώς έναν νέο τρόπο ταξιδιού, αλλά κι έναν νέο τρόπο εξερεύνησης. Η μονάδα εδάφους του λειτουργεί ως ένα στιβαρό, παντός εδάφους «μητρικό πλοίο», ενώ η μονάδα αέρος προσφέρει ένα μοναδικό πλεονέκτημα για να γνωρίσετε τον κόσμο από ψηλά. Είτε περιηγείστε στην έρημο είτε στον ουρανό πάνω από αυτήν, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Πηγή: foxnews

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS