ΑρχικήinetΟι συνδρομητές του Netflix ξεπέρασαν τα 270 εκατομμύρια

Οι συνδρομητές του Netflix ξεπέρασαν τα 270 εκατομμύρια

Ο αριθμός των συνδρομητών του Netflix αυξήθηκε κατά 9,3 εκατομμύρια το περασμένο τρίμηνο, φτάνοντας τα 270 εκατομμύρια παγκοσμίως – πολύ υψηλότερο από ό,τι περίμεναν οι αναλυτές. Ωστόσο, η εταιρεία λέει ότι δεν θα αποκαλύψει αριθμούς συνδρομητών στο μέλλον.

Δείτε επίσης: Τέλος στις Συνδρομές μέσω iTunes: Οι Νέες Οδηγίες της Netflix

συνδρομητές Netflix

Το Variety αναφέρει ότι η εταιρεία ξεπέρασε άνετα τις εκτιμήσεις τόσο για τους συνδρομητές όσο και για τα έσοδα.

Το Netflix ανακοίνωσε τα κέρδη του πρώτου τριμήνου του 2024 την Πέμπτη, αποκαλύπτοντας ότι πρόσθεσε 9,33 εκατομμύρια συνδρομητές [για να πετύχει] 269,60 εκατομμύρια συνδρομητές έως τις 31 Μαρτίου.

Ωστόσο, οι επενδυτές εντυπωσιάστηκαν λιγότερο από μια συνοδευτική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η εταιρεία δε θα αποκαλύπτει τον αριθμό των συνδρομητών της από εδώ και στο εξής.

Δείτε ακόμα: Netflix: 31 «μυστικοί κωδικοί μενού» για πρωτότυπο περιεχόμενο

Η εταιρεία λέει ότι στο μέλλον θα επικεντρωθεί σε άλλες μετρήσεις – όπως ο συνολικός χρόνος χρήσης της υπηρεσίας. Είπε ότι θα εξακολουθεί να αναφέρει βασικά ορόσημα, επομένως μπορούμε πιθανώς να περιμένουμε να το μάθουμε όταν ο αριθμός των συνδρομητών του Netflix φτάσει τα 300 εκατομμύρια.

Η κίνηση είναι παρόμοια με μία της Apple το 2018, όταν σταμάτησε να αναφέρει πωλήσεις μονάδων για το iPhone και άλλα προϊόντα, αλλά αντ’ αυτού άλλαξε την αναφορά των συνολικών εσόδων για κάθε κατηγορία. Οι επενδυτές εξέφρασαν απογοήτευση για αυτό εκείνη τη στιγμή, αλλά η εταιρεία σημείωσε ότι ήταν απίθανο να υπάρχει λόγος ανησυχίας και όλοι προσαρμόστηκαν γρήγορα στο νέο καθεστώς.

Δείτε επίσης: Netflix: Πώς να κατεβάσετε ταινίες και σειρές;

Για όσους είστε οι συνδρομητές, ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο Netflix, είναι να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ‘Προτάσεις με βάση τις αξιολογήσεις σας‘. Αυτό επιτρέπει να βαθμολογείτε τις ταινίες και τις σειρές που έχετε δει, ώστε το Netflix να μπορεί να σας προτείνει παρόμοιο περιεχόμενο που θα σας αρέσει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ‘Προφίλ‘ για να δημιουργήσετε διάφορα προφίλ για διαφορετικά μέλη της οικογένειας ή του σπιτιού σας. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρείτε τις προτιμήσεις και τις λίστες παρακολούθησης σας ξεχωριστές. Αν θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα της εικόνας, μπορείτε να πάτε στις ‘Ρυθμίσεις‘ και να αλλάξετε την ποιότητα του βίντεο σε ‘Υψηλή‘. Σημειώστε ότι αυτό θα αυξήσει τη χρήση των δεδομένων σας.

Πηγή: 9to5mac

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS