ΑρχικήinetΤο iPhone Upgrade Program εμφανίζει εσφαλμένα μηνύματα

Το iPhone Upgrade Program εμφανίζει εσφαλμένα μηνύματα

Ένα περίεργο email από την Apple φτάνει στους πελάτες του iPhone Upgrade Program. Το μήνυμα λέει σε πολλούς που αναβάθμισαν σε ένα iPhone 15 το περασμένο φθινόπωρο, ότι το ολοκληρωμένο trade-in τους «ακυρώθηκε» και το εξοφλημένο δάνειο θα «συνεχίσει».

Δείτε επίσης: iPhone 17: Ήρθε η ώρα για την αναβάθμιση οθόνης που χρόνια περιμέναμε;

iPhone Upgrade Program

Σήμερα το πρωί εμφανίστηκαν αναφορές από χρήστες στο Reddit, στο X και στα φόρουμ MacRumors σχετικά με το πρόβλημα της Apple.

Το email προέρχεται από την Apple και δεν φαίνεται να είναι επίθεση phishing καθώς προέρχεται από έναν τομέα apple.com.

Τα περισσότερα από τα παράπονα προέρχονται από πελάτες του iPhone Upgrade Program, οι οποίοι λένε (και μάλιστα έχουν αποδείξεις) ότι έκαναν επιτυχείς συναλλαγές με το iPhone 14 ή άλλη συσκευή τον Σεπτέμβριο του 2023. Μερικοί μάλιστα πήγαν προσωπικά τη συσκευή τους σε ένα Apple Store.

Δείτε ακόμα: Ποιες λειτουργίες αναμένονται στο iPhone 16 Pro και 16 Pro Max;

Ωστόσο, το λανθασμένο email της Apple σήμερα λέει “Δεν λάβαμε ποτέ το iPhone σας“, η ανταλλαγή έχει “ακυρωθεί” και το προηγούμενο δάνειο θα “συνεχίσει“, επτά μήνες αργότερα.

Η Apple δεν έχει ακόμα αναφέρει τίποτα για το θέμα στο iPhone Upgrade Program, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι μπορείτε να αγνοήσετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν γνωρίζετε ότι έχετε ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Δείτε επίσης: 5 βήματα για να βελτιώσετε το σήμα του iPhone σας

Τι είναι το iPhone Upgrade Program

Μπορείτε να σκεφτείτε το iPhone Upgrade Program ως ένα πρόγραμμα ενοικίασης. Έχετε υπογράψει συμβόλαιο για ενοικίαση iPhone για 24 μήνες. Εάν το ανταλλάξετε μετά από 12 μήνες, μπορείτε να ξεκινήσετε με νέο συμβόλαιο 24 μηνών. Αλλά σε αυτό το όριο των 12 μηνών, έχετε πληρώσει μόνο το μισό κόστος του τηλεφώνου. Δεν το κατέχετε ακόμα. Για να είμαστε σαφείς, η τιμολόγηση του προγράμματος αναβάθμισης iPhone δεν καλύπτει μόνο την τιμή του συγκεκριμένου iPhone που θέλετε. Η Apple ενισχύει επίσης την κάλυψη AppleCare+ στην κορυφή, η οποία περιλαμβάνει επισκευές και αντικατάσταση υλικού μέσω της υπηρεσίας εισαγωγής αλληλογραφίας και μεταφοράς. Και, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απεριόριστα περιστατικά «προστασίας από τυχαία ζημιά», αν και ενδέχεται να ισχύουν τέλη και φόροι υπηρεσιών. Το iPhone σας, η μπαταρία του και το καλώδιο που περιλαμβάνεται είναι όλα καλυμμένα.

Πηγή: 9to5mac

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS