ΑρχικήinetΑυτήν την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ένα Nintendo Direct Mini

Αυτήν την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ένα Nintendo Direct Mini

Η παρουσίαση Nintendo Direct Mini θα μεταδοθεί αύριο, 28 Ιουνίου. Θα επικεντρωθεί σε τρίτους συνεργάτες, οπότε μην περιμένετε να εμφανιστούν οι Mario, η Zelda ή άλλες μεγάλες σειρές της Nintendo.

Δείτε επίσης: Ακόμα ένας YouTuber αφαιρεί τα Nintendo soundtracks λόγω copyright

Nintendo Direct Mini

Το Nintendo Direct Mini “Partner Showcase”, το οποίο θα έχει διάρκεια περίπου 25 λεπτά, θα προβληθεί στο YouTube στις 6am Pacific / 9am Eastern / 2pm UK / 11pm AEST.

Δείτε επίσης: Nintendo: Τερματίζεται η λειτουργία του Pokémon DP Sound Library

Η Nintendo παραδοσιακά πραγματοποιεί ένα σημαντικό Nintendo Direct ως μέρος της έκθεσης E3. Ωστόσο, με την E3 που ακυρώθηκε το 2022, δεν είναι σαφές εάν η Nintendo καθυστερεί τη δική της έκθεση πρώτου μέρους ή θα ανακοινώσει τα φετινά της παιχνίδια με κάποιον διαφορετικό τρόπο.

Παιχνίδια από τους εκδοτικούς συνεργάτες της Nintendo που θα μπορούσαν να εμφανιστούν στο νέο Nintendo Direct περιλαμβάνουν το Expansion Monster Hunter Rise: Sunbreak της Capcom, το remake Live A Live της Square Enix, το Klonoa Phantasy Reverie Series της Bandai Namco και το Bayonetta 3 των Sega and PlatinumGames. Η Square Enix έχει μια μακρά λίστα με remakes και sequels υπό ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένου ενός φημολογούμενου remake του Tactics Ogre: Let Us Cling Together, ένα remake “HD-2D” του Dragon Quest 3 και του Dragon Quest Treasures, ένα είδος prequel του Dragon Quest 11.

Δείτε επίσης: Το sequel του Breath Of The Wild καθυστερεί για το 2023, η Nintendo ζητά συγγνώμη

Το τελευταίο broadcast της Nintendo ήταν η εκπομπή Indie World του Μαΐου, η οποία αποκάλυψε το Gunbrella, μια κυκλοφορία του Switch για το Totally Accurate Battle Simulator και πολλά άλλα.

Πηγή πληροφοριών: ign.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS