ΑρχικήHow ToΠώς να προωθήσετε φωτογραφίες με λεζάντες στο WhatsApp

Πώς να προωθήσετε φωτογραφίες με λεζάντες στο WhatsApp

Το WhatsApp σε Android και iOS έχει αρχίσει να λαμβάνει μια νέα ενημέρωση που φέρνει δύο νέα χαρακτηριστικά: τη δυνατότητα προώθησης φωτογραφιών με λεζάντες και βελτιώσεις στις δημοσκοπήσεις. Η ενημέρωση είναι πλέον διαθέσιμη για τους χρήστες για λήψη από το Google Play Store και το Apple App Store, αντίστοιχα. Ωστόσο, σημειώστε ότι πρόκειται για σταδιακή εξάπλωση και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσει σε όλους τους χρήστες.

Δείτε επίσης: Channels: Το νέο εργαλείο WhatsApp για Broadcasting Information

whatsapp

Εν τω μεταξύ, αν έχετε λάβει την ενημέρωση και θέλετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή Φωτογραφίες με τη λειτουργία προώθησης λεζάντας, ακολουθεί ο οδηγός μας βήμα προς βήμα.

1. Ανοίξτε την ενημερωμένη εφαρμογή WhatsApp στο smartphone σας

2.Τώρα, ανοίξτε ένα μεμονωμένο παράθυρο συνομιλίας ή ομαδική συνομιλία όπου έχετε λάβει μια φωτογραφία με λεζάντα

3.Πατήστε παρατεταμένα για να επιλέξετε τη φωτογραφία και πατήστε το κουμπί προς τα εμπρός στο επάνω μέρος

4.Στην επόμενη σελίδα, θα δείτε τη λίστα των επαφών για να επιλέξετε και να μοιραστείτε τη φωτογραφία. Στο κάτω μέρος, θα δείτε μια νέα ενότητα με τη φωτογραφία και τη λεζάντα.

5.Πατήστε το κουμπί Αποστολή για να μοιραστείτε τη φωτογραφία με τη λεζάντα. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να μοιραστείτε τη λεζάντα, πατήστε το κουμπί «x» στην επάνω δεξιά πλευρά της λεζάντας.

6.Επίσης η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν τη δική τους λεζάντα πατώντας στο εικονίδιο «x».

Δείτε επίσης: Το WhatsApp σας επιτρέπει πλέον να αποθηκεύετε μηνύματα που εξαφανίζονται

Η λειτουργία “Προώθηση με λεζάντα” είναι πλέον διαθέσιμη και ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, θα μπορείτε να προωθήσετε οποιαδήποτε φωτογραφία στις επαφές σας στο WhatsApp με λεζάντα ή να προσθέσετε μια λεζάντα αν θέλετε. Απλά σημειώστε ότι η λειτουργία αναπτύσσεται σταδιακά και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να είναι διαθέσιμη για εσάς.

Πηγή πληροφοριών: gadgetsnow.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS