ΑρχικήUpdatesSamsung Galaxy S24 Ultra: Όλες οι μεγάλες αλλαγές!

Samsung Galaxy S24 Ultra: Όλες οι μεγάλες αλλαγές!

Ένας χρήστης του TikTok έκανε unboxing του Samsung Galaxy S24 Ultra, παρουσιάζοντας στο βίντεο τρεις χρωματικές παραλλαγές. Ποιές είναι όμως όλες οι αλλαγές της νέας συσκευής;

galaxy s24

Ο χρήστης του TikTok φαίνεται πως έχει αποκτήσει τα μοντέλα Titanium Yellow, Titanium Violet και Titanium Grey Galaxy S24 Ultra και έχει δημοσιεύσει τα εντυπωσιακά αυτά χρώματα στο X. Η συσκευασία είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του Galaxy S23 Ultra και ο δημιουργός του βίντεο μας δείχνει μόνο την οθόνη.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S24: Υποστήριξη ενημερώσεων Android για επτά χρόνια;

Η σχεδίαση είναι προσεγμένη, με τα βίντεο να επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά ότι η Samsung έχει αποχωριστεί από τις κυρτές οθόνες και έχει επιλέξει μια επίπεδη οθόνη για το Galaxy S24 Ultra.

Το βίντεο επιβεβαιώνει τις φήμες που υποστήριζαν ότι το ηχείο του Galaxy S24 Ultra θα ήταν πιο μικρό. Για την ακρίβεια, το κάτω ηχείο του Galaxy S23 Ultra έχει έξι οπές.

Μια άλλη αλλαγή που μπορούμε να παρατηρήσουμε σε ένα από τα βίντεο είναι ότι το κάτω μέρος του S Pen θα είναι επίπεδο αντί για στρογγυλό.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το Galaxy S24 Ultra αναμένεται να εξοπλίζεται με τον επεξεγαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, ανεξαρτήτως της περιοχής αγοράς, και θα διαθέτει καινούργιο τηλεφακό 50MP με οπτικό ζουμ 5x. Επιπλέον, ο νέος σχεδιασμός του αναμένεται να του προσδώσει ανώτερη απόδοση σε σύγκριση με τα τρέχοντα τηλέφωνα με κορυφαία κάμερα.

samsung galaxy

Δείτε ακόμη: Νέα αναβάθμιση στην οθόνη των μοντέλων Samsung Galaxy S24

Η τεχνητή νοημοσύνη θα ενσωματωθεί σε όλες τις συσκευές, από το πληκτρολόγιο έως την κάμερα. Ωστόσο, η Samsung ενδέχεται να χρεώνει ορισμένες από τις νέες λειτουργίες.

Επιπλέον, το τηλέφωνο θα λαμβάνει ενημερώσεις λογισμικού για επτά χρόνια.

Πηγή: phonearena.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS