ΑρχικήinetElon Musk: Το νέο Tesla Roadster θα παρουσιαστεί φέτος - Συνεργασία με...

Elon Musk: Το νέο Tesla Roadster θα παρουσιαστεί φέτος – Συνεργασία με SpaceX

Ο Elon Musk, ιδιοκτήτης της Tesla, λέει ότι η εταιρεία σκοπεύει να αποκαλύψει το νέο Roadster αυτή τη χρονιά, ενώ συνεργάζεται και με τη SpaceX για να κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο αυτό το ηλεκτρικό supercar.

Tesla Roadster Elon Musk

Ωστόσο, η παραγωγή του οχήματος καθυστερεί για άλλη μια φορά. Το νέο Roadster αποκαλύφθηκε αρχικά το 2017.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό supercar, το οποίο ήθελε να χρησιμοποιήσει η Tesla για να φέρει περισσότερο κύρος στην εταιρεία και να δείξει ότι το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο θα μπορούσε να είναι ηλεκτρικό.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck + νερό: Το πρώτο πραγματικό Wade Mode test!

Η εταιρεία ήθελε να κυκλοφορήσει το Tesla Roadster το 2020, αλλά, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

Πιο πρόσφατα, ο Elon Musk είχε πει ότι η παραγωγή θα ξεκινούσε το 2024.

Με μια νέα του ανάρτηση στο X, ο δισεκατομμυριούχος έδειξε ότι μπορεί να πλησιάζουμε τελικά στην παραγωγή και την κυκλοφορία του. Ανέφερε ότι η Tesla “αύξησε τους σχεδιαστικούς στόχους για το νέο Tesla Roadster” και ότι δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο σαν αυτό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla πρόσθεσε ότι η παραγωγή μάλλον θα ξεκινήσει το επόμενο έτος, αλλά η παρουσίασή του προγραμματίζεται για το τέλος αυτού του έτους.

Ο Musk απάντησε και σε μερικές ερωτήσεις χρηστών και επανέλαβε ότι το Tesla Roadster είναι μια συνεργασία μεταξύ της Tesla και της SpaceX.

Δείτε επίσης: Τα Tesla Cybertruck άρχισαν να σκουριάζουν!

Στο παρελθόν, ο δισεκατομμυριούχος είχε πει ότι το Roadster θα έβγαινε με ένα προαιρετικό “SpaceX package“, το οποίο θα αποτελούνταν από 10 cold air trusters που θα βοηθούσαν το αυτοκίνητο να επιταχύνει και να κινηθεί ή ακόμη και να πηδήξει.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος άφησε να εννοηθεί σήμερα ότι αυτό είναι ακόμα στα σχέδια. Είπε επίσης ότι η Tesla στοχεύει σε επιτάχυνση από 0 έως 60 mph σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, αλλά είπε ότι αυτό θα ήταν “το λιγότερο ενδιαφέρον μέρος” του νέου Roadster.

Tesla Roadster SpaceX

Με τη νέα του ανάρτηση, ο Musk ήθελε να φέρει ξανά στο προσκήνιο το Tesla Roadster αλλά δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες, πέρα από το ότι θα είναι καταπληκτικό και ότι θα υπάρξει ξανά καθυστέρηση στην κυκλοφορία του.

Δείτε επίσης: Η Tesla σχεδιάζει να φτιάξει τον μεγαλύτερο σταθμό φόρτισης Supercharger

Η συνεργασία μεταξύ της Tesla και της SpaceX για το νέο Tesla Roadster θα μπορούσε να φέρει πολλές αλλαγές στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πρώτον, η εφαρμογή τεχνολογίας αεροδιαστημικής σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την απόδοση και την ταχύτητα.

Δεύτερον, η ενσωμάτωση τέτοιων πρωτοποριακών τεχνολογιών θα μπορούσε να θέσει την Tesla στην πρωτοπορία της αυτοκινητοβιομηχανίας, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό και πιέζοντας άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Τέλος, η συνεργασία αυτή θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αύξηση της ζήτησης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, καθώς οι καταναλωτές θα ενθαρρυνθούν από την προοπτική της ιδιοκτησίας ενός αυτοκινήτου που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία της SpaceX και της Tesla.

Πηγή: electrek.co

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS