ΑρχικήGamingΤο «Pokémon Legends Arceus» πούλησε 6,5 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως σε επτά ημέρες

Το «Pokémon Legends Arceus» πούλησε 6,5 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως σε επτά ημέρες

Το Pokémon Legends: Arceus πούλησε 6,5 εκατομμύρια αντίτυπα μετά από μόλις μία εβδομάδα πώλησης, καθιστώντας το ένα από τα παιχνίδια Switch με τις ταχύτερες πωλήσεις μέχρι σήμερα, ανακοίνωσε η Nintendo. Εάν τα στοιχεία αυτά είναι επίσημα, το παιχνίδι έχει ξεπεράσει τις πωλήσεις τόσο του Pokémon Sword and Shield όσο και του Pokémon Brilliant Diamond και του Shining Pearl, τα οποία πούλησαν 6 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Blizzard: Το Warcraft θα κυκλοφορήσει σε κινητές συσκευές το 2022

Pokémon Legends Arceus

Δείτε επίσης: Video games: Η Sony εξαγοράζει τη Bungie έναντι $ 3,6 δισεκατομμυρίων

Αυτό θα μπορούσε να κάνει το Arceus τον δεύτερο τίτλο Switch με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, μια μεγάλη νίκη για ένα «πειραματικό» παιχνίδι με πολύ διαφορετική εμφάνιση και gameplay από τους κύριους τίτλους Pokémon. Ωστόσο, δεν φαίνεται πιθανό να πιάσει το Animal Cross: New Horizons, το οποίο πούλησε 11,77 εκατομμύρια αντίτυπα σε μόλις 11 ημέρες.

Pokémon Legends Arceus

Δείτε επίσης: Γερμανός gamer έσπασε τον αυχένα του φορώντας virtual reality headset

Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, το Pokémon Legends: Arceus είναι ένα open-world action RPG set που διαδραματίζεται στην περιοχή Sinnoh πολύ πριν από τα γεγονότα των Pokémon Diamond και Pearl και τα remakes τους. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να δημιουργήσετε το πρώτο Pokédex της περιοχής, επομένως πρέπει να εκτελέσετε ερευνητικές εργασίες για να μάθετε περισσότερα για κάθε Pokémon. Το παιχνίδι έχει λάβει γενικά αξιοπρεπείς βαθμολογίες και δεδομένου ότι είναι μέρος ενός από τα μεγαλύτερα franchise πολυμέσων στον πλανήτη, η επιτυχία του δεν αποτελεί τεράστια έκπληξη.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS