ΑρχικήUpdatesΤο Snapchat επιτέλους έρχεται στο desktop σας

Το Snapchat επιτέλους έρχεται στο desktop σας

Μετά από πάνω από μια δεκαετία ως υπηρεσία μόνο για κινητά, το Snapchat έρχεται στο desktop σας.

Δείτε επίσης: Το Snapchat αποκτά συνδρομή επί πληρωμή με περισσότερες δυνατότητες

snapchat desktop

Η Snap, η μητρική εταιρεία της δημοφιλούς εφαρμογής φωτογραφιών και μηνυμάτων, δήλωσε τη Δευτέρα ότι κάνει το ντεμπούτο της στο Snapchat για Web, επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα και να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις με τις επαφές τους από τους υπολογιστές τους.

Είναι μια αξιοσημείωτη εξέλιξη για μια εταιρεία που μεγάλωσε στοχεύοντας νέους χρήστες με μια υπηρεσία κοινής χρήσης φωτογραφιών για τα τηλέφωνά τους, ενώ προσφέρει κάτι περισσότερο από μια σελίδα landing για τον ιστότοπό της. Με την μετακίνηση στα desktop, η Snap μπορεί να αναγνωρίζει ότι οι χρήστες του έχουν μεγαλώσει και πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν big screens στο σπίτι ή στο γραφείο.

Δείτε επίσης: Μήνυση στο Snapchat για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης

Η νέα έκδοση του Snapchat για desktop θα είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο σε χρήστες από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, εκτός από τους συνδρομητές Snapchat+ στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά. Η Snap κυκλοφόρησε το Snapchat+ τον Ιούνιο, επιτρέποντας στους χρήστες να πληρώνουν 3,99 $ το μήνα για πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως να αλλάξουν το στυλ του εικονιδίου της εφαρμογής τους και να δουν ποιος έχει δει το περιεχόμενό τους.

Το web offering θα είναι μια πιο απογυμνωμένη έκδοση της εφαρμογής για κινητά, που θα εστιάζει κυρίως στη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων της εφαρμογής σε αντίθεση με τη λειτουργία Stories.

Όπως και η βασική εφαρμογή Snap, τα μηνύματα θα εξαφανιστούν μετά από 24 ώρες και όσα παρακολουθούν οι χρήστες από τους επιτραπέζιους υπολογιστές τους θα διαγραφούν αμέσως μετά την προβολή τους.

Η εμπειρία του προγράμματος περιήγησης Snapchat για web φιλοξενεί επίσης μια οθόνη απορρήτου που θα κρύψει το παράθυρο του Snapchat όταν οι χρήστες κάνουν κλικ σε αυτό. Η δυνατότητα εναλλάσσεται αυτόματα κάθε φορά που κάνετε κλικ μακριά από την καρτέλα στην οποία χρησιμοποιείτε το Snapchat και η Snap θα σας εμποδίσει να τραβήξετε screenshots στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί περαιτέρω το απόρρητο λόγω των μεγαλύτερων οθονών στους υπολογιστές.

Δείτε επίσης: Snapchat: Κοινοποιήστε YouTube videos ως αυτοκόλλητο στο snap σας

Τελικά, η Snap λέει ότι θα φέρει περισσότερες δυνατότητες της εφαρμογής στην έκδοση για υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για τους χρήστες να ζωντανεύουν τις βιντεοκλήσεις τους με τη χρήση των Lenses. Επί του παρόντος, οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στο Snapchat για Web μέσω του προγράμματος περιήγησης Chrome, αλλά η εταιρεία είπε ότι σύντομα θα υποστηρίξει και άλλα προγράμματα περιήγησης. Επίσης είπε ότι στο μέλλον θα μπορούσε να κυκλοφορήσει και μια εφαρμογή για υπολογιστές.

Η Snap έχει προγραμματιστεί να παρουσιάσει τα κέρδη του δεύτερου τριμήνου την Πέμπτη μετά από ένα δύσκολο πρώτο εξάμηνο του έτους για την εταιρεία.

Πηγή πληροφοριών: cnbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS