ΑρχικήUpdatesΗ Huawei θα ανακοινώσει το HarmonyOS 3.0 στις 27 Ιουλίου

Η Huawei θα ανακοινώσει το HarmonyOS 3.0 στις 27 Ιουλίου

Η Huawei είναι πλήρως αφοσιωμένη στο λογισμικό HarmonyOS και φαίνεται πως σύντομα θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση. Το HarmonyOS 3.0 θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου.

Δείτε επίσης: Huawei και ZTE πλέον απαγορεύονται και στον Καναδά

Huawei HarmonyOS

Το HarmonyOS 3.0 θα γίνει official στις 27 Ιουλίου, λέει η Huawei

Η Huawei έκανε tease την άφιξη του HarmonyOS στο Weibo. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7:30 μ.μ. τοπική ώρα, που μεταφράζεται σε 1:30 μ.μ. CET και 7:30 π.μ. EST.

Αυτή η εκδήλωση πραγματοποιείται στην Κίνα, αλλά η Huawei ανακοίνωσε και ένα νέο Smart Office launch party, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, υπονοώντας την παγκόσμια σημασία αυτής της εκδήλωσης.

Δείτε επίσης: Nokia και Ericsson αποσύρονται από Ρωσία: Θα ακολουθήσει η Huawei;

Το HarmonyOS 3.0 είναι ένα πραγματικό μυστήριο σε αυτό το σημείο

Ωστόσο, το HarmonyOS 3.0 είναι ένα τεράστιο μυστήριο σε αυτό το σημείο. Δεν γνωρίζουμε κυριολεκτικά τίποτα για τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Huawei. Δεν εμφανίστηκε καμία πληροφορία τις τελευταίες εβδομάδες ή μήνες, επομένως δεν θα είναι δύσκολο για την Huawei να μας εκπλήξει.

Το HarmonyOS 3.0 πρόκειται να παρουσιαστεί σε αυτή την εκδήλωση, αλλά η Huawei μπορεί να προσφέρει και άλλες συσκευές μαζί του. Τι καλύτερος τρόπος για να επιδείξετε μια νέα έκδοση του λειτουργικού σας συστήματος που βασίζεται σε Android από το να το κάνετε σε μια ολοκαίνουργια συσκευή.

Η Huawei μπορεί να παρουσιάσει μερικά νέα τηλέφωνα Nova ή ίσως ακόμη και το Mate 50 Pro, αν και αυτό δεν είναι τόσο πιθανό. Είδαμε κομμάτια αυτού του τηλεφώνου να εμφανίζονται στο διαδίκτυο, αλλά τίποτα συγκεκριμένο.

Το Android OS της Huawei διατίθεται χωρίς υπηρεσίες Google

Για όσους από εσάς αναρωτιέστε, το HarmonyOS 3.0 βασίζεται σε Android, αλλά δεν συνοδεύεται από υπηρεσίες Google. Ο λόγος για αυτό είναι η απαγόρευση που επέβαλαν οι ΗΠΑ στη Huawei πριν από λίγο καιρό. Η εταιρεία δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Google.

Δείτε επίσης: Το 2021 τα έσοδα της Huawei μειώθηκαν κατά 29%

Αντί για το Google Play Store, λαμβάνετε το AppGallery της Huawei στη συσκευή. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε εφαρμογές που δεν βρίσκονται στο AppGallery, και μερικοί είναι πολύ απλοί, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης Petal της Huawei.

Το HarmonyOS 2.0 είναι πραγματικά συναρπαστικό, ωστόσο, και είμαστε σίγουροι ότι το HarmonyOS 3.0 θα πάει τα πράγματα σε ένα νέο επίπεδο. Μένει να δούμε τι ακριβώς θα λάβουμε.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS