ΑρχικήUpdatesΟποιοσδήποτε μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε δημόσια φωτογραφία Instagram σε Reel

Οποιοσδήποτε μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε δημόσια φωτογραφία Instagram σε Reel

Το Instagram ανακοίνωσε ότι από τώρα, οποιοσδήποτε θα μπορεί να «μιξάρει» τυχόν δημόσιες φωτογραφίες στην εφαρμογή και να τις μετατρέψει σε Reels.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το Dark Mode στο Instagram;

Το Instagram θα επιτρέψει σύντομα σε οποιονδήποτε στην πλατφόρμα να κάνει remix στις νέες σας φωτογραφίες, εφόσον ο λογαριασμός σας είναι δημόσιος. Θα υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσετε την επαναμίξη όταν κυκλοφορήσει — θα είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Δείτε επίσης: Οι νέοι προτιμούν TikTok και Instagram για τις αναζητήσεις τους αντί για Google Search και Maps

Τις επόμενες εβδομάδες, το Instagram λέει ότι θα προσθέσει τη δυνατότητα να κάνετε “remix” τις δημόσιες φωτογραφίες για χρήση στο εσωτερικό του Reels, της υπηρεσίας βίντεο που μοιάζει με TikTok. Η αλλαγή έχει σκοπό να παρέχει περισσότερο περιεχόμενο στους δημιουργούς Reels για να συνεργαστούν, καθώς η εταιρεία προχωρά σε βίντεο short-form με την ελπίδα να συμβαδίσει με τον εκρηκτικά δημοφιλή ανταγωνιστή της.

Το remixing θα είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, αλλά το Instagram θα παρέχει τρόπους για να το απενεργοποιήσετε, σύμφωνα με τον Devi Narasimhan, εκπρόσωπο της Meta. Οι χρήστες θα μπορούν να απενεργοποιούν το remixing σε μεμονωμένες φωτογραφίες ή σε επίπεδο λογαριασμού μέσω του μενού των ρυθμίσεων. Όλες οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται πριν από τη μετάδοση της λειτουργίας θα έχουν απενεργοποιημένο από προεπιλογή το remixing, αλλά θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το remixing για μεμονωμένες αναρτήσεις, εάν το θέλετε.

instagram reel

Αυτό είναι παρόμοιο με το σύστημα που χρησιμοποίησε το Instagram όταν άνοιξε όλα τα δημόσια βίντεο για remixing τον Ιανουάριο.

Οι φωτογράφοι ήταν συχνά δύσπιστοι για τον χειρισμό των φωτογραφιών τους από το Instagram και η σημερινή αλλαγή – και η έλλειψη επιλογών ή διευκρινίσεων γύρω από αυτήν – πιθανότατα δεν θα κάνει τη χάρη στην εταιρεία. Το 2012, μια αλλαγή στους όρους παροχής υπηρεσιών της εφαρμογής προκάλεσε ένα κύμα πανικού ότι η εταιρεία θα μπορούσε να πουλάει τις φωτογραφίες των χρηστών (δεν μπορούσε), αλλά παρόμοιες ανησυχίες εξακολουθούν να υπάρχουν σχεδόν κάθε φορά που αλλάζουν οι όροι της υπηρεσίας. Πιο πρόσφατα, ο ηγέτης του Instagram Adam Mosseri δήλωσε ότι το Instagram «δεν είναι πλέον μια εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών».

Δείτε επίσης: Το Instagram δοκιμάζει να μετατρέπει όλες τις βίντεο αναρτήσεις σε Reels

Το remixing θα μπορούσε να βοηθήσει τη δουλειά των φωτογράφων να προσεγγίσει περισσότερους ανθρώπους – αλλά θα μπορούσε και να βάλει τη δουλειά τους σε περιβάλλοντα που θα προτιμούσαν να μην τη δουν, επομένως θα περιμέναμε από πολλούς ανθρώπους να απενεργοποιήσουν το remix switch.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS