ΑρχικήinetHBO Max: Θα ξεκινήσει streaming του Game of Thrones σε 4K

HBO Max: Θα ξεκινήσει streaming του Game of Thrones σε 4K

Εν όψει του ντεμπούτου του House of the Dragon στις 21 Αυγούστου, η HBO Max θα ξεκινήσει το streaming και των οκτώ σεζόν της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones σε 4K. Η μητρική εταιρεία της HBO, Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε τα νέα πριν μερικές ημέρες. Η εταιρεία είπε ότι και οι οκτώ σεζόν θα υποστηρίζουν επίσης Dolby Atmos, καθώς και HDR10 και Dolby Vision.

Δείτε επίσης: 5 cool πράγματα που μπορείτε να κάνετε με ένα παλιό Mac Mini

Game of Thrones 4K HBO Max
HBO Max: Θα ξεκινήσει streaming του Game of Thrones σε 4K

Προηγουμένως, η παρακολούθηση ολόκληρου του Game of Thrones σε 4K ήταν δυνατή με την αγορά του Ultra HD Blu-ray collection, που μπορεί να κοστίσει έως και 255 $. Το streaming του Game of Thrones σε 4K θα είναι πολύ πιο προσιτό, καθώς το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια συνδρομή στο ad-free tier του HBO Max που κοστίζει 15 $ το μήνα. Επίσης, θα χρειαστείτε και μια υποστηριζόμενη συσκευή όπως Apple TV 4K, Amazon Fire TV Stick 4K ή Google Chromecast Ultra. Αυτές οι συσκευές θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε και το House of the Dragon σε 4K HDR μόλις κυκλοφορήσει στα τέλη του επόμενου μήνα.

Δείτε επίσης: Το ταχύτερο αεροσκάφος του κόσμου θα διασχίζει τον Ατλαντικό σε 3,5 ώρες

Λίγα λόγια για την υπηρεσία HBO Max

Η HBO Max είναι μια αμερικανική συνδρομητική video on demand (SVOD) υπηρεσία που ανήκει στην Warner Bros. Discovery. Η υπηρεσία κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 27 Μαΐου 2020, και βασίζεται στις βιβλιοθήκες των HBO, Warner Bros. και των σχετικών brands τους.

Δείτε επίσης: Apple: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Walkie Talkie του Apple Watch σας;

HBO Max: Θα ξεκινήσει streaming του Game of Thrones σε 4K

Σύμφωνα με την AT&T, η HBO και η HBO Max είχαν συνολικά 69,4 εκατομμύρια συνδρομητές (που πληρώνουν) παγκοσμίως στις 30 Ιουνίου 2021. Μέχρι το τέλος του 2021, η HBO και η HBO Max είχαν συνολικά 73,8 εκατομμύρια συνδρομητές σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2022, έφτασαν τους 76,8 εκατομμύρια παγκόσμιους συνδρομητές.

www.engadget.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS