ΑρχικήinetΤο watchOS 9 «σπάει» το Spotify streaming

Το watchOS 9 «σπάει» το Spotify streaming

Οι κάτοχοι Apple Watch που μεταδίδουν μουσική από το Spotify έχουν παροτρυνθεί να μην ενημερώσουν τις συσκευές τους στο watchOS 9 λόγω ενός σφάλματος που προκαλεί τη διακοπή της λειτουργίας streaming στο ρολόι.

Δείτε επίσης: Apple Watch Series 8 και SE 2 Reviews: Σταδιακές αναβαθμίσεις

 watchOS 9

Δείτε επίσης: Οι επισκευές Apple Watch Ultra είναι πανάκριβες χωρίς AppleCare

Το Spotify στέλνει στους χρήστες του email προειδοποιώντας για το πρόβλημα, το οποίο άρχισε να εμφανίζεται αμέσως μετά την κυκλοφορία του watchOS 9 από την Apple στο κοινό τη Δευτέρα. Το μήνυμα της εταιρείας αναφέρει:

Το Apple WatchOS 9 παρουσίασε ένα σφάλμα που προκαλεί τη διακοπή του streaming του Spotify στο Apple Watch. Προτρέπουμε τους χρήστες του Spotify Apple Watch να μην εγκαταστήσουν την ενημέρωση WatchOS 9 έως ότου η Apple εφαρμόσει μια επιδιόρθωση για το πρόβλημα. Οι χρήστες που έχουν ήδη επηρεαστεί μπορούν αντ ‘αυτού να κατεβάσουν το περιεχόμενό τους στο Apple Watch τους και να ακούσουν offline το περιεχόμενο.

Σύμφωνα με αναφορές χρηστών, το streaming στο Apple Watch σταματά να λειτουργεί μέσα στο πρώτο λεπτό, και ωστόσο η γραμμή προόδου του κομματιού συνεχίζει να κινείται, χωρίς όμως να λειτουργεί ο ήχος. Το πρόβλημα παρουσιάζεται τόσο σε σύνδεση Wi-Fi όσο και σε σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με τα Spotify media που έχουν ληφθεί στο Apple Watch.

Δείτε επίσης: Η Apple παρουσίασε τα iPhone 14, νέα μοντέλα Apple Watch & AirPods Pro 2

Η Apple παρουσίασε την πρώτη beta του watchOS 9.1 στους προγραμματιστές την Τετάρτη και υπάρχουν μη επαληθευμένες αναφορές ότι το point release επιλύει το streaming πρόβλημα του Spotify. Ωστόσο, η Apple δεν αναφέρει το ζήτημα στις σημειώσεις κυκλοφορίας της, επομένως οι χρήστες δεν θα γνωρίζουν με βεβαιότητα έως ότου η Apple κυκλοφορήσει την επόμενη ενημέρωση Apple Watch στο κοινό.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS