ΑρχικήinetΗ Microsoft εξηγεί τα θετικά της εξαγοράς της Activision Blizzard

Η Microsoft εξηγεί τα θετικά της εξαγοράς της Activision Blizzard

Η Microsoft έχει αφιερώσει μια ενότητα του ιστότοπου της εταιρείας αποκλειστικά σε πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη εξαγορά της Activision Blizzard και εξηγεί γιατί η συμφωνία θα ήταν επωφελής για τους παίκτες, τους προγραμματιστές και την ευρύτερη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Δείτε επίσης: Οι μέτοχοι της Activision Blizzard δέχονται την εξαγορά από την Microsoft

Ο ιστότοπος περιέχει μια συλλογή ενημερώσεων από την εταιρεία σχετικά με την εξαγορά, αποσπάσματα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Microsoft Gaming Phil Spencer και τον Vice Chair και Πρόεδρο Brad Smith, γραφήματα που περιγράφουν λεπτομερώς την ιστορία των εσόδων και της αγοράς gaming και ένα table listing των benefit της εξαγοράς.

Δείτε επίσης: Η FTC διερευνά τη συμφωνία μεταξύ Microsoft και Activision Blizzard

Η Microsoft λέει ότι η συμφωνία θα ωφελήσει τους παίκτες μέσω «περισσότερων παιχνιδιών σε περισσότερες συσκευές, όπως Xbox, PlayStation, τηλέφωνα και online», και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις για τον τρόπο αγοράς και πρόσβασης των παιχνιδιών. Η εταιρεία υποστηρίζει επίσης ότι θα ωφελήσει τους game creators με «καλύτερα έσοδα και δίκαιους κανόνες marketplace» και «μεγαλύτερη ευελιξία στα συστήματα πληρωμών», ενώ η βιομηχανία παιχνιδιών θα ωφεληθεί από περισσότερο ανταγωνισμό με τη Sony, τη Nintendo και τα κινητά.

Η απόφαση της Microsoft να ενημερώσει δημόσια για την εξαγορά της Activision Blizzard έρχεται καθώς η συμφωνία εξετάζεται επί του παρόντος από την Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου (CMA) ότι η συμφωνία θα μειώσει τον ανταγωνισμό, ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει προθεσμία μέχρι τις 8 Νοεμβρίου για να εγκρίνει τη συμφωνία ή να την διερευνήσει περαιτέρω.

Microsoft Activision Blizzard

Δείτε επίσης: Microsoft Exchange: Ο μετριασμός zero-day μπορεί να παρακαμφθεί

Η Microsoft μέσα στην χρονιά είχε ανακοινώσει ότι θα εξαγόραζε την Activision Blizzard για 68,7 δισεκατομμύρια δολάρια και αντιμετωπίζει ρυθμιστικές αναθεωρήσεις σε πολλές κομητείες. Εάν η συμφωνία ολοκληρωθεί, η Microsoft θα αποκτήσει developers και παιχνίδια υπό τις Activision, Blizzard και King. Αυτό περιλαμβάνει μεγάλα franchise όπως το World of Warcraft, το Candy Crush και το Call of Duty.

Πηγή πληροφοριών: windowscentral.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS