ΑρχικήUpdatesΗ εφαρμογή Disney+ για PS5 πλέον υποστηρίζει 4K και HDR

Η εφαρμογή Disney+ για PS5 πλέον υποστηρίζει 4K και HDR

Η τελευταία εφαρμογή Disney+ για το PS5 επιτέλους κάνει stream σε 4K HDR, ανακοίνωσε η Disney. Αφού την εγκαταστήσετε, θα μπορείτε να παρακολουθείτε υποστηριζόμενο περιεχόμενο της Disney, συμπεριλαμβανομένων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών της Marvel και του Star Wars, σε UltraHD και HDR10. Μέχρι τώρα, η εφαρμογή ήταν ένα απλό port από το PS4 που περιοριζόταν σε ανάλυση 1080p.

Δείτε επίσης: Νέο PS5 system software update κυκλοφορεί σήμερα παγκοσμίως

“Ένα βασικό μέρος της στρατηγικής μας για την παγκόσμια επέκταση είναι να δίνουμε στους καταναλωτές αυτό που χρειάζονται”, δήλωσε ο EVP του προϊόντος για streaming της Disney. “Η δυνατότητα υποστήριξης video streaming 4K HDR στην πλατφόρμα θα βελτιώσει την εμπειρία θέασης των χρηστών.”

Δείτε επίσης: Πώς θα μεταφέρετε δεδομένα λογαριασμού PS από το PS4 στο PS5;

Να σημειωθεί βέβαια ότι η Disney χρειάστηκε πολύ καιρό για να λανσάρει αυτή τη δυνατότητα – οι κύριοι streaming ανταγωνιστές της Netflix, HBO Max και Prime Video έχουν προσφέρει αναπαραγωγή 4K στο PS5 εδώ και αρκετό καιρό.

Disney+ PS5

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το σφάλμα «Το PS5 δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο Wi-Fi»;

Ενώ το 4K HDR10 είναι ωραίο, το PS5 δεν υποστηρίζει την πολύ ανώτερη μορφή Dolby Vision και δεν μπορεί να χειριστεί ούτε τον ήχο Dolby Atmos (εκτός από τα Blu-ray). Αλλά το πιο σημαντικό, η χρήση του PS5 (ή του Xbox Series X) για streaming είναι σπατάλη ηλεκτρικής ενέργειας — καταναλώνει περίπου 70 Watt, ενώ οι πιο πρόσφατες συσκευές Google Chromecast, Roku ή Apple TV χρησιμοποιούν μόλις 3-6 Watt. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα εφαρμογή PS5 Disney+ από την καρτέλα πολυμέσων στην αρχική οθόνη του PS5.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS