ΑρχικήinetPixel 7 Pro: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα με την οθόνη

Pixel 7 Pro: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα με την οθόνη

Λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία της, η σειρά τηλεφώνων Google Pixel 7 αντιμετωπίζει έναν μεγάλο αριθμό παραπόνων σχετικά με την οθόνη. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιοι χρήστες που έχουν ανακαλύψει πρόβλημα με την οθόνη του Pixel 7 Pro.

Pixel 7 Pro οθόνη

Σύμφωνα τα σχόλια ορισμένων κατόχων Pixel 7 Pro στο Reddit, υπάρχει πρόβλημα με το scrolling στην οθόνη. Επίσης, κάποιοι ανέφεραν προβλήματα κατά την πληκτρολόγηση, ενώ ένας χρήστης μίλησε για “janky scrolling σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές” με μακροσκελές περιεχόμενο.

Δείτε επίσης: Google Pixel 7: Bοηθά τους τυφλούς ανθρώπους να βγάλουν την τέλεια selfie

Το πρόβλημα με την οθόνη φαίνεται να είναι πιο εμφανές στο Pixel 7 Pro από ότι σε παλαιότερα μοντέλα Pixel. Ένας χρήστης ισχυρίστηκε ότι τα swipe gestures αριστερά/δεξιά σε ορισμένες εφαρμογές πρέπει να γίνονται με περισσότερη έμφαση για να λειτουργήσουν σωστά.

Ο ίδιος χρήστης ανέφερε ότι έπρεπε να κουνήσει τα δάχτυλά του λίγο περισσότερο για να μετακινηθεί σε ένα post gallery σε ορισμένες εφαρμογές κοινωνικών μέσων όπως το Instagram. Το κάθετο scrolling σε άλλες εφαρμογές, όπως το YouTube, είναι πιο αργό ή ταχύτερο από το προβλεπόμενο.

Δείτε επίσης: Η Google παρέχει το τελευταίο εγγυημένο update των Pixel 4 και 4 XL

Σύμφωνα με τα σχόλια, αυτό το ζήτημα φαίνεται να περιορίζεται στο Pixel 7 Pro, αλλά λέγεται ότι η οθόνη τόσο στο standard όσο και στο μοντέλο Pro καταναλώνει σημαντικά περισσότερη ενέργεια σε υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας, μειώνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ευτυχώς, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι αυτό το πρόβλημα οθόνης θα μπορούσε να διορθωθεί με τη λήψη της πιο πρόσφατης ενημέρωσης συστήματος.

Δείτε επίσης: Η Google ενδέχεται να εργάζεται σε ένα Pixel Tablet Pro

Είναι συχνό φαινόμενο να παρουσιάζονται κάποια προβλήματα όταν κυκλοφορούν νέα smartphones. Για παράδειγμα, τα iPhone 14 που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό, αντιμετώπιζαν διάφορα θέματα. Επίσης, χρήστες των Samsung Galaxy S22 Ultra είχαν μιλήσει για κάποια pixel patterns που αναβόσβηναν. Ωστόσο, τέτοιου είδους ζητήματα αντιμετωπίζονται σχετικά γρήγορα με την κυκλοφορία ενημερώσεων.

Πηγή: www.androidcentral.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS