ΑρχικήΕπιστήμη & ΤεχνολογίαΤα Sony Honda EV ενδέχεται να ενσωματώνουν PlayStation 5

Τα Sony Honda EV ενδέχεται να ενσωματώνουν PlayStation 5

Η Sony και η Honda συνεργάζονται σε νέα ηλεκτρικά οχήματα που ενδέχεται να έχουν ενσωματωμένες κονσόλες PlayStation 5.

Δείτε επίσης: Amazon: 1000+ ηλεκτρικά φορτηγά της Rivian παραδίδουν πακέτα

Sony Honda

Η Sony Honda Mobility, η οποία δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο, θέλει να κατασκευάσει ηλεκτρικά αυτοκίνητα με γνώμονα τους λάτρεις της μουσικής, των ταινιών και του PlayStation 5.

“Είμαστε βέβαιοι ότι το περιεχόμενο, οι υπηρεσίες και οι τεχνολογίες ψυχαγωγίας μας δίνουν ένα πλεονέκτημα έναντι της Tesla”, δήλωσε ο πρόεδρος Izumi Kawanishi στους Financial Times.

Η κοινοπραξία θα επικεντρωθεί κυρίως στο περιεχόμενο και το πρώτο της μοντέλο αυτοκινήτου αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική έως το 2025, σύμφωνα με τον Yasuhide Mizuno.

“Για να απολαύσετε το αυτοκίνητό σας, πρέπει να το κάνετε έναν χώρο όπου δεν χρειάζεται να οδηγείτε. Η λύση για αυτό είναι η αυτόνομη οδήγηση”, είπε ο Kawanishi, παραδεχόμενος ότι θα χρειαστεί χρόνος για να εξελιχθεί.

Δείτε επίσης: Volkswagen: Από το 2033 μόνο ηλεκτρικά οχήματα στην Ευρώπη

Η προσθήκη ενός PS5 στα οχήματα είναι “τεχνολογικά δυνατή”, δήλωσε ο Kawanishi. Ο Mizuno πρόσθεσε: “Θα αναπτύξουμε ένα αυτοκίνητο ως hardware που θα εξυπηρετεί την ψυχαγωγία και το δίκτυο που θα θέλαμε να προσφέρουμε”. Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον θα μπορούσαμε να δούμε το Gran Turismo σε ένα πραγματικό αυτοκίνητο;

Η προσθήκη παιχνιδιών στα οχήματα Sony Honda Mobility θα τα διαφοροποιήσει από την Tesla, τον κύριο ανταγωνιστή τους.

Δείτε επίσης: Ford: Τέλος εποχής για το Fiesta – Εστίαση σε ηλεκτρικά οχήματα

Από το επόμενο έτος, οι οδηγοί της BMW θα μπορούν να παίζουν παιχνίδια για κινητά από τα οχήματά τους σε συνεργασία με την AirConsole.

Πηγή πληροφοριών: eurogamer.net

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS