ΑρχικήUpdatesΗ Apple κυκλοφορεί νέο AirTag firmware update

Η Apple κυκλοφορεί νέο AirTag firmware update

Μόλις κυκλοφόρησε από την Apple, η νέα ενημέρωση firmware 2A36 για τους ανιχνευτές αντικειμένων AirTag. Μόλις εγκατασταθεί, θα περιμένετε τον αριθμό έκδοσης 2.0.36 που λειτουργεί πολύ καλύτερα από τον προκάτοχό της (2A24e) από τον περασμένο Νοέμβριο!

Δείτε επίσης: Το security patch Δεκεμβρίου 2022 κυκλοφορεί στο Galaxy A52s 5G

AirTag firmware

Μέχρι στιγμής, οι λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα περιέχει αυτή η ενημέρωση είναι ακόμη άγνωστες. Ωστόσο, η Apple είναι πιθανό να κυκλοφορήσει ένα ενημερωτικό έγγραφο που θα περιέχει περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε επίσης: Eve Systems: Ενημέρωση firmware φέρνει υποστήριξη Matter

Η τρέχουσα έκδοση του υλικολογισμικού της AirTag είναι η 2.0.36, με αριθμό κατασκευής 2A36 – μια σημαντική αναβάθμιση από την προηγούμενη έκδοση (2.0.24 και αριθμό κατασκευής 2A24e).

Είναι περίεργο ότι η Apple κυκλοφόρησε το προηγούμενο firmware 2A24e AirTags τον Νοέμβριο, αλλά αφαιρέθηκε απότομα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του. Τώρα, μια πρόσφατα κυκλοφορημένη ενημέρωση παρακάμπτει αυτή την παλιά έκδοση.

Το προηγούμενο AirTag firmware κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου, αλλά επίσης δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει αλλάξει με την έκδοση 2.0.24. Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, η Apple ενημέρωσε το AirTag firmware για να συντονίσει τον ανεπιθύμητο ήχο παρακολούθησης, ώστε οι άνθρωποι να εντοπίζουν πιο εύκολα ένα άγνωστο AirTag.

Αν θέλετε να δείτε την έκδοση firmware του AirTag σας, απλά ανοίξτε την εφαρμογή Find My στο iPhone, επιλέξτε Items στην κάτω γραμμή πλοήγησης, επιλέξτε το AirTag σας από τη λίστα και πατήστε το όνομά του. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να δείτε εύκολα τόσο τον σειριακό αριθμό όσο και την έκδοση firmware του.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα μια ενημέρωση AirTag. Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η συσκευή σας είναι ενημερωμένη είναι να την έχετε σε κοντινή απόσταση από το iPhone σας- οι ενημερώσεις θα εφαρμοστούν τελικά αυτόματα μετά από λίγο. Καλό είναι να θυμάστε ότι αυτές οι ενημερώσεις αποστέλλονται σταδιακά, οπότε μην περιμένετε να τις λάβετε αμέσως.

Δείτε επίσης: Το Microsoft Authenticator θα καταργηθεί για τα Apple Watches

Τα AirTags είναι μικρές συσκευές που χρησιμοποιούν την τεχνολογία Bluetooth για να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τα αντικείμενα που είναι σημαντικά για εσάς. Κάθε Airtag έχει περίπου το μέγεθος ενός κέρματος και περιέχει ένα επιταχυνσιόμετρο που μπορεί να ανιχνεύσει πότε έχει μετακινηθεί. Επίσης, τα Airtags αναπαράγουν και ήχο ώστε να μπορείτε να τα εντοπίσετε πιο εύκολα.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS