ΑρχικήUpdatesΗ πλοήγηση στους Google Maps στο Wear OS μπορεί να γίνει χωρίς...

Η πλοήγηση στους Google Maps στο Wear OS μπορεί να γίνει χωρίς τηλέφωνο

Επιτέλους, η πλοήγηση στους Google Maps μπορεί να γίνει σε smartwatches με Wear OS 3 χωρίς την ανάγκη smartphone. Όσοι διαθέτουν σύνδεση LTE ή WiFi θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε αυτή την εύκολη και βολική εμπειρία χωρίς τηλέφωνο.

Δείτε επίσης: Google Maps: Η Google ανακοίνωσε τις επερχόμενες δυνατότητες

Google Maps wear os

Θα γίνει διαθέσιμο σε χρήστες σε όλο τον κόσμο μέσω μιας ενημέρωσης των Wear OS smartwatches. Με την ενημέρωση, οι χρήστες δεν θα χρειάζεται πλέον να μεταφέρουν τα smartphone τους για να μπορούν να χρησιμοποιούν τα Google Maps.

Δείτε επίσης: Πώς να εισάγετε μια τοποθεσία με Google Maps σε έγγραφο Google Doc;

Ξεπερνώντας τους περιορισμούς με το Google Maps για Wear OS

Στο παρελθόν, η πλοήγηση με τους Google Maps σε ένα έξυπνο ρολόι Wear OS ήταν αρκετά άβολη. Για να λάβετε οδηγίες, έπρεπε να ανοίξετε τη λειτουργία χάρτη στο τηλέφωνό σας και στη συνέχεια να δείτε την καθοδήγηση στο ρολόι σας – ουσιαστικά η συσκευή ήταν ένας ενδιάμεσος μεταξύ των δύο συσκευών. Ευτυχώς, αυτό δεν απαιτείται πλέον!

Με το Wear OS 3, οι χρήστες μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στα Google Maps απευθείας από το smartwatch τους χωρίς να χρειάζονται smartphone! Το μόνο που απαιτείται για τη χρήση της εφαρμογής μέσω του ρολογιού είναι μια αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο. Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εναλλαγή μεταξύ του τηλεφώνου και του ρολογιού σας κατά την πλοήγηση – όλα όσα χρειάζεστε θα βρίσκονται ακριβώς στον καρπό σας.

Με ένα έξυπνο ρολόι LTE, μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία των Google Maps χωρίς να χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι με το smartphone σας. Ακόμα και ένα smartwatch που χρησιμοποιεί μόνο WiFi- είναι ικανό να εκτελέσει αυτή τη λειτουργία χωρίς προβλήματα, αρκεί να έχει αξιόπιστη κάλυψη στο διαδίκτυο, καθιστώντας την εξασφάλιση σταθερής σύνδεσης το αρχικό βήμα για τη χρήση αυτής της υπηρεσίας.

Δείτε επίσης: Google Maps Live View: Δείτε το περιβάλλον σας πιο ρεαλιστικά

Το επόμενο βήμα είναι να εκκινήσετε την εφαρμογή Google Maps από το ρολόι. Η εφαρμογή μπορεί να ληφθεί απευθείας από το Google Play Store. Τώρα, εισαγάγετε τον προορισμό σας στον χάρτη, επιλέξτε τον τρόπο μεταφοράς και λάβετε οδηγίες απευθείας από το smartwatch σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS