ΑρχικήUpdatesAmazon Music Unlimited: Αυξάνονται οι τιμές σε ΗΠΑ και Ην. Βασίλειο

Amazon Music Unlimited: Αυξάνονται οι τιμές σε ΗΠΑ και Ην. Βασίλειο

Στις 21 Φεβρουαρίου 2023 οι τιμές του Amazon Music Unlimited θα αυξηθούν στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Amazon Music Unlimited τιμές

Το Amazon Music Unlimited είναι μια υπηρεσία που προσφέρει πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια και χιλιάδες λίστες αναπαραγωγής. Λειτουργεί με οποιαδήποτε συσκευή που είναι συμβατή με το λογαριασμό σας στην Amazon, συμπεριλαμβανομένων τηλεφώνων, tablet, συσκευών Echo και άλλων.

Δείτε επίσης: AmazonSmile: Η Amazon τερματίζει το πρόγραμμα δωρεών

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση, οι κανονικές χρεώσεις του Amazon Music Unlimited αυξάνονται από $9.99 σε $10.99 και από £9.99 σε £10.99 σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο αντίστοιχα, ενώ και τα φοιτητικά πακέτα θα αυξηθούν. Από τις 21 Φεβρουαρίου θα κοστίζουν $5.99/ £5.99 αντί για την αρχική τιμή των $4.99 / £4.99. Η αύξηση αυτή έρχεται μετά την περσινή απόφαση της Amazon να αυξήσει τις συνδρομές του Amazon Music Unlimited για τους συνδρομητές Prime.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ερευνών αγοράς Midia, η Amazon Music είχε περίπου το 13,3% των music subscribers στον κόσμο, στα μέσα του 2022, μένοντας πίσω από την Apple Music (13,7%) και το Spotify (30,5%).

Δείτε επίσης: Αmazon: Μείωση του εργατικού δυναμικού κατά 18.000 άτομα

Η Amazon ανακοίνωσε ότι αύξησε τις τιμές προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της πρόσθετο περιεχόμενο και λειτουργίες. Πέρυσι, η Apple Music και η Deezer προχώρησαν σε παρόμοιες αυξήσεις τιμών, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος του Spotify, Daniel Ek, είχε αφήσει να εννοηθεί, τον περασμένο Οκτώβριο, μια πιθανή αύξηση των τιμών στις ΗΠΑ.

Το Amazon Music Unlimited είναι το top subscription tier της music streaming υπηρεσίας της εταιρείας και προσφέρει πρόσβαση σε 100 εκατομμύρια τραγούδια, σε πολύ υψηλή ποιότητα (lossless και spatial audio), καθώς και άλλες δυνατότητες, όπως ακρόαση εκτός σύνδεσης, αναπαραγωγή σε πολλές συσκευές, πρόσβαση σε εξατομικευμένους σταθμούς και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Αmazon S3: Θα κρυπτογραφεί τα δεδομένα από προεπιλογή

Η Amazon προσφέρει επίσης το Music Unlimited σε μειωμένη τιμή για τους συνδρομητές Prime (8,99 $ μετά την αύξηση της τιμής που τέθηκε σε ισχύ τον περασμένο Μάιο). Αυτό είναι ξεχωριστό από το “Amazon Music Prime” tier, το οποίο περιλαμβάνεται δωρεάν με τις συνδρομές Prime και προσφέρει ακρόαση χωρίς διαφημίσεις, αλλά δεν έχει την ίδια ποιότητα. Υπάρχει επίσης ένα εντελώς δωρεάν ad-supported tier.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS