ΑρχικήinetTesla: Επεκτείνει το δίκτυο Supercharger της στην Αυστραλία

Tesla: Επεκτείνει το δίκτυο Supercharger της στην Αυστραλία

Η Tesla επεκτείνει σταδιακά το δίκτυο Supercharger της, για να υποδεχτεί και άλλα ηλεκτρικά οχήματα, με μερικούς από τους σταθμούς της να είναι πλέον διαθέσιμοι στην Αυστραλία.

Δείτε επίσης: Tesla: 2 μοντέλα της στα 10 αυτοκίνητα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις
Tesla

Η ακριβής ημερομηνία έναρξης του πιλοτικού προγράμματος στη Βόρεια Αμερική δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Τους τελευταίους δώδεκα μήνες, η Tesla βρίσκεται σε μια αποστολή να καταστήσει το δίκτυο Supercharger της προσβάσιμο για όλα τα ηλεκτρικά οχήματα και όχι μόνο τα δικά της.

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, η Tesla έχει ήδη δημιουργήσει εκατοντάδες σταθμούς φόρτισης στην πλειονότητα των χωρών στις οποίες παρέχει υπηρεσίες. Η Tesla έχει επεκτείνει σταδιακά το “πιλοτικό της πρόγραμμα” για τους μη ιδιοκτήτες EV Tesla σε όλο και περισσότερες χώρες, ενώ παράλληλα έχει αυξήσει το δίκτυο Supercharger τους τελευταίους 18 μήνες.

Η αυτοκινητοβιομηχανία δήλωσε ότι είχε ως στόχο να επιτύχει τον ίδιο στόχο στη Βόρεια Αμερική μέχρι το 2022 και ωστόσο, δεν το έχει κάνει.

Η Tesla κατευθύνει τους πόρους της στις περιοχές όπου τα μοντέλα αυτοκινήτων της και το δίκτυο Supercharger διαθέτουν τον σύνδεσμο CCS, πιο γνωστό ως CCS2. Η τεχνολογία αυτή είναι διαθέσιμη σχεδόν σε όλο τον κόσμο, με εξαίρεση τη Βόρεια Αμερική και την Κίνα.

Σήμερα, η Tesla ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει το πιλοτικό της πρόγραμμα πέρα από τα όρια της Ευρώπης και θα το ξεκινήσει με κάποιους επιλεγμένους σταθμούς στην Αυστραλία!

Δείτε ακόμα: Tesla Cybertruck: Η παραγωγή δεν θα ξεκινήσει πριν το 2024

Supercharger

Για αρχή η αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει πέντε σταθμούς φόρτισης που βρίσκονται στη Νέα Νότια Ουαλία και υποδέχονται οχήματα εκτός από Teslas. Αυτοί οι σταθμοί φαίνεται να είναι λιγότερο δημοφιλείς, καθώς δεν βρίσκονται κοντά σε πυκνοκατοικημένες περιοχές ή κατά μήκος υπεραστικών αυτοκινητοδρόμων.

Η Tesla εξακολουθεί να εξετάζει την εμπειρία των χρηστών τόσο ιδιοκτητών Tesla όσο και ιδιοκτητών άλλων EV, που μπορεί να διαχειρίζονται μεγαλύτερη κίνηση στους σταθμούς φόρτισης. Γι’ αυτό δεν έχει αποκαλύψει ακόμη πλήρως το δίκτυο Supercharger. Για να διασφαλίσει μια καλή εμπειρία πελατών για όλους, η Tesla θέλει να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν όπως αναμενόταν πριν ανοίξει ολόκληρο το δίκτυο Supercharger σε αυτές τις αγορές.

Είμαστε βέβαιοι ότι η έναρξη του πιλοτικού προγράμματος στη Βόρεια Αμερική είναι προ των πυλών, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχει αποκαλυφθεί η λύση της Tesla για την αντιμετώπιση της χρήσης διαφορετικών συνδέσμων σε αυτή την αγορά.

Δείτε επίσης: Tesla: Έρχεται ο υπερσύγχρονος φορτιστής CCS Magic Dock

To Tesla Supercharger είναι ένα προηγμένο δίκτυο σταθμών φόρτισης που βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένοι σε όλο τον κόσμο. Κάθε σταθμός διαθέτει πολλούς μεμονωμένους φορτιστές, οι οποίοι επιτρέπουν σε πολλά αυτοκίνητα να φορτίζουν ταυτόχρονα. Αυτοί οι φορτιστές είναι σε θέση να παρέχουν ισχύ έως και 250 kW, καθιστώντας τους μερικούς από τους ταχύτερους σταθμούς φόρτισης που υπάρχουν. Επιπλέον, κάθε σταθμός διαθέτει ένα ενσωματωμένο σύστημα ψύξης που συμβάλλει στο να μην υπερθερμανθεί η μπαταρία του αυτοκινήτου σας κατά τη διάρκεια μακρών περιόδων φόρτισης. 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS