ΑρχικήinetSupercharger V4: Πρώτη ματιά στον επαναστατικό σταθμό φόρτισης της Tesla

Supercharger V4: Πρώτη ματιά στον επαναστατικό σταθμό φόρτισης της Tesla

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στον επαναστατικό σταθμό Supercharger V4 της Tesla – που ξεκινάει μια συναρπαστική νέα φάση ταχείας φόρτισης DC.

Δείτε επίσης: Tesla: Επεκτείνει το δίκτυο Supercharger της στην Αυστραλία
Supercharger V4

Οι εικασίες υποδηλώνουν ότι η Tesla επιταχύνει γρήγορα τους ρυθμούς παραγωγής του τελευταίου φορτιστή της, με σκοπό να τον λανσάρει άμεσα. Ο επερχόμενος φορτιστής αναμένεται να ξεκλειδώσει πιο αποδοτικές δυνατότητες φόρτισης, που σήμερα περιορίζονται στα 250 kW για τον Supercharger V3 και να επιτρέψει τη συμβατότητα φόρτισης CCS με EVs εκτός Tesla.

Μετά από μεγάλη αναμονή, η ομάδα CCS παρουσίασε την επαναστατική της λύση – το Magic Dock! Μέχρι τώρα, ο σταθμός Supercharger V3 ήταν ο μοναδικός που συναντούσαμε. Αλλά στις αρχές αυτού του μήνα, η αναμονή τελείωσε επιτέλους, όταν ο πολυαναμενόμενος V4 έκανε το μεγάλο ντεμπούτο του!

Έγινε γνωστό ότι η Tesla αρχίζει να αναπτύσσει τον πρώτο σταθμό Supercharger V4 στην Ολλανδία! Παρόλα αυτά, ο σταθμός παρέμινε καλυμμένος. Η Tesla έχει σχεδόν ολοκληρώσει την κατασκευή του σταθμού Supercharger και τον παρουσιάζει με υπερηφάνεια!

Η Tesla ανακοίνωσε ότι ο σταθμός θα ανοίξει αργότερα μέσα στο μήνα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν. Σήμερα, έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να δούμε το σταντ του Supercharger V4 χωρίς εμπόδια ή καλύμματα!

Δείτε ακόμα: Η Tesla μειώνει τις τιμές φόρτισης των Supercharger

Όπως αναμενόταν, ο σταθμός φόρτισης είναι σημαντικά ψηλότερος από τους προκατόχους του. Αυτό το επιπλέον ύψος επιτρέπει στην Tesla να εγκαταστήσει το καλώδιο ψηλότερα για μεγαλύτερο και πιο αποτελεσματικό χρόνο φόρτισης.

σταθμός φόρτισης

Καθώς το δίκτυο Supercharger συνεχίζει να επεκτείνεται και να φιλοξενεί περισσότερα οχήματα εκτός Tesla, η ύπαρξη ενός μακρύτερου καλωδίου θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, δεδομένου ότι δεν έχουν όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τις θύρες φόρτισης σε παρόμοιες θέσεις όπως τα Tesla.

Αυτός είναι ο αναμενόμενος σχεδιασμός των σταθμών Supercharger για το προσεχές μέλλον. Παρόλα αυτά, παραμένουν πολλά άγνωστα στοιχεία σχετικά με τον Supercharger V4.

Τώρα που εγκαταστάθηκε ο αρχικός σταθμός, αποκτούμε γρήγορα περισσότερες γνώσεις σχετικά με τον Supercharger V4 – συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης χωρητικότητάς του. Στο παρελθόν, η Tesla προέβη σε μια αξιοσημείωτη ανακοίνωση όταν κυκλοφόρησε την ανακοίνωσή της στον Τύπο για να παρουσιάσει την τελευταία της καινοτομία. Στο εγγύς μέλλον, μπορούμε να περιμένουμε μία παρόμοια κίνηση για τον Supercharger V4.

Δείτε επίσης: Έξι σημεία φόρτισης Superchargers της Tesla στην Ελλάδα!

Η επερχόμενη κυκλοφορία της τεχνολογίας Supercharger V4 της Tesla σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό ορόσημο τόσο για την εταιρεία όσο και για τη βιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων στο σύνολό της. Παρέχοντας ταχύτερες ταχύτητες φόρτισης, σταθερότητα του δικτύου, απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης και συνεχή εστίαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ο Supercharger V4 υπόσχεται να διευκολύνει περαιτέρω τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με ηλεκτρικά οχήματα. Καθώς η Tesla συνεχίζει να καινοτομεί και να διευρύνει τα όρια του τι μπορούν να επιτύχουν τα ηλεκτρικά οχήματα, ο Supercharger V4 αποτελεί απόδειξη των δυνατοτήτων που βρίσκονται μπροστά μας για τις ηλεκτρικές μεταφορές και προάγγελο ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS