ΑρχικήinetWalmart: Σημαντική επέκταση του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV)

Walmart: Σημαντική επέκταση του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV)

Η Walmart μόλις ανακοίνωσε μια σημαντική επέκταση του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV), με “χιλιάδες” καταστήματα λιανικής πώλησης Walmart και κέντρα Sam’s Club να λαμβάνουν νέους σταθμούς φόρτισης. Η πλήρης εγκατάσταση προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως το 2030.

Walmart δίκτυο φόρτισης

Η Walmart ανακοίνωσε την επέκταση του δικτύου της μέσω μιας ανάρτησης, αλλά δεν ανέφερε τον ακριβή αριθμό των (συνολικά 5.300) καταστημάτων Wal-Mart και Sam’s Club που θα ενταχθούν σε αυτό το δίκτυο. Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία διαθέτει 1.300 σταθμούς ταχείας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε 280 εγκαταστάσεις. Με την ενσωμάτωση περισσότερων σταθμών σε καταστήματα η φόρτιση θα είναι πιο εύκολη από ποτέ!

Δείτε επίσης: Ιδιοκτήτες EV: Η οικιακή φόρτιση έχει γίνει πηγή ανησυχίας

Με ένα κατάστημα ή club να βρίσκεται σε απόσταση 10 μιλίων από το 90% περίπου των Αμερικανών, είμαστε μοναδικά τοποθετημένοι για να προσφέρουμε μια βολική επιλογή φόρτισης που θα βοηθήσει να γίνει δυνατή η ιδιοκτησία ηλεκτρικών οχημάτων είτε οι άνθρωποι ζουν σε αγροτικές, είτε σε προαστιακές είτε σε αστικές περιοχές“, έγραψε ο Vishal Kapadia, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Ενεργειακού Μετασχηματισμού στη Walmart. “Η εύκολη πρόσβαση στη φόρτιση εν κινήσει είναι game changer για τους οδηγούς που διστάζουν να αγοράσουν ένα EV“.

Επιπλέον, η Walmart προτείνει ότι οι νέοι σταθμοί φόρτισης σε εγκαταστάσεις της με τα Supercenters, τα Neighborhood Markets και τα Sam’s Clubs, θα επιτρέψουν στους πελάτες και τις οικογένειές τους να ψωνίζουν τα απαραίτητα ή να κάθονται χαλαρά για να τσιμπήσουν κάτι, όσο το ηλεκτρικό όχημά τους φορτίζει.

Δείτε επίσης: Supercharger V4: Πρώτη ματιά στον επαναστατικό σταθμό φόρτισης της Tesla

Walmart δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV)

Και σύμφωνα με τον σκοπό μας, στοχεύουμε να προσφέρουμε καθημερινή χρέωση χαμηλής τιμής – συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους μεταφοράς, που εξακολουθεί να είναι το δεύτερο υψηλότερο οικιακό κόστος για μεγάλο μέρος της χώρας μας“, λέει ακόμα η εταιρεία.

Η εγκατάσταση ισχυρών και αποτελεσματικών δικτύων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) είναι ζωτικής σημασίας για την οικοδόμηση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος. Τα οφέλη για το περιβάλλον, την οικονομία και την κοινωνία μας είναι εμφανή. Μια καλά εδραιωμένη υποδομή θα υποστηρίξει την υιοθέτηση ηλεκτρικών οχημάτων και θα ενθαρρύνει έναν καθαρότερο, πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Η Walmart εξακολουθεί να αναζητά προμηθευτές ενέργειας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters. Στο παρελθόν, έχει συνεργαστεί με τους παρόχους EVgo και την Electrify America της VW. Ανεξάρτητα από τον πάροχο, η Walmart δήλωσε ότι κάθε κατάστημα που θα ενταχθεί στο νέο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, θα λάβει τέσσερις φορτιστές.

Δείτε επίσης: Tesla: 7500 σταθμοί φόρτισης για non-Tesla EV έως το 2024

Η Walmart έχει αναφέρει πολλές φορές ότι προσπαθεί να βελτιώσει το συνολικό περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Εκτός από αυτή τη νέα πρωτοβουλία φόρτισης EV, η εταιρεία δήλωσε ότι όλα τα οχήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας θα έχουν “μηδενικές εκπομπές” έως το 2040. Επίσης, έχει ήδη στο στόλο της κάποια ηλεκτρικά οχήματα για παραδόσεις.

Πηγή: www.engadget.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS