ΑρχικήinetTesla Cybertruck: Στη Νέα Ζηλανδία για τις τελικές χειμερινές δοκιμές

Tesla Cybertruck: Στη Νέα Ζηλανδία για τις τελικές χειμερινές δοκιμές

Ένα πρωτότυπο Tesla Cybertruck εντοπίστηκε να φθάνει με αεροπλάνο στη Νέα Ζηλανδία, πιθανότατα για τις τελικές χειμερινές δοκιμές του. Το Cybertruck αναμένεται να είναι το πιο δημοφιλές ηλεκτρικό όχημα που θα κυκλοφορήσει φέτος.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Κυκλοφόρησε το τελευταίο πρωτότυπο της εταιρείας

Tesla Cybertruck

Μαζί με περίπου 1,5 εκατομμύριο ακόμη κατόχους κρατήσεων, παρακολουθούμε στενά για να μάθουμε πότε θα παραδοθούν τα προϊόντα και σε ποια ποσότητα. Η Tesla δήλωσε ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση παράδοσης θα γίνει «γύρω στο τέλος του τρίτου τριμήνου», το οποίο σημαίνει κοντά στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2023.

Το Electrek ανέφερει πρόσφατα ότι η Tesla ενημέρωσε τους προμηθευτές να είναι έτοιμοι για την επίσημη κυκλοφορία του Cybertruck προς το τέλος του Αυγούστου και την έναρξη της παραγωγής στις αρχές του Οκτωβρίου. Έχουν αναφερθεί πολλά σημάδια που δείχνουν ότι η Tesla συνεχίζει την παραγωγή, μεταξύ άλλων και μερικές φωτογραφίες της παραγωγής στο Gigafactory Texas.

Παρατηρήθηκε ένα πρωτότυπο Tesla Cybertruck να ξεφορτώνεται από αεροπλάνο σε αεροδρόμιο στη Νέα Ζηλανδία όπως ανέφερε το cybertruckownersclub.com. Παρόλο που το όχημα ήταν σκεπασμένο, είναι πολύ εύκολο να αναγνωρίσουμε ότι πρόκειται για το ηλεκτρικό φορτηγό.

Δείτε ακόμα: Elon Musk: Ένα “Tesla Cybertruck Delivery Event” θα λάβει χώρα κατά το τρίτο τρίμηνο του 2023

Νέα Ζηλανδία

Είναι λογικό το γεγονός ότι το όχημα παραγωγής της Tesla έφτασε στη Νέα Ζηλανδία, καθώς στο παρελθόν η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει τοπικούς χώρους δοκιμών για χειμερινές δοκιμές.

Η Tesla χρησιμοποιεί τους δικούς της χώρους δοκιμών κυρίως στην Αλάσκα για τις χειμερινές δοκιμές της. Ωστόσο, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στο βόρειο ημισφαίριο, χρησιμοποιεί σταθμούς δοκιμής στη Νέα Ζηλανδία στο Νότιο Ημισφαίριο.

Η Tesla έχει ήδη δοκιμάσει το Cybertruck στις σκληρές συνθήκες του χειμώνα στην Αλάσκα. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να υποβληθεί σε επιπλέον δοκιμές πριν από την παραγωγή. Το Cybertruck αναμένεται να έχει καλή απόδοση σε συνθήκες χιονιού και παγετού χάρη στους έως και τέσσερις κινητήρες που εξασφαλίζουν τετρακίνηση

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Προσλήψεις προσωπικού για την υποστήριξη της παραγωγής του

Το Tesla Cybertruck είναι ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα μηχανικής, που συνδυάζει φουτουριστικό σχεδιασμό, προηγμένη τεχνολογία και απίστευτες επιδόσεις σε ένα απόλυτο ηλεκτρικό φορτηγό. Το Cybertruck δεν είναι απλώς ένα όχημα. Αντιπροσωπεύει το όραμα της Tesla για το μέλλον των βιώσιμων μεταφορών. Με τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του και την προσιτή τιμολόγηση, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Cybertruck έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα οχήματα στον κόσμο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS