ΑρχικήinetTwitter: Οι υπάλληλοι μηνύουν την εταιρεία για απλήρωτα μπόνους

Twitter: Οι υπάλληλοι μηνύουν την εταιρεία για απλήρωτα μπόνους

Εργαζόμενοι μηνύουν το Twitter για τη μη πληρωμή μπόνους ύψους δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων, παρά τις υποσχέσεις της εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης να το κάνει. Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε, πριν από την εξαγορά του Twitter από τον δισεκατομμυριούχο Elon Musk, τα στελέχη του υποσχέθηκαν να δώσουν στους υπαλλήλους το 50% των μπόνους για το 2022.

Δείτε επίσης: Twitter Blue: Αυξήθηκε το χρονικό όριο για την επεξεργασία των tweets

Twitter

Η μήνυση υποβλήθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο την Τρίτη. Συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ότι πριν από την εξαγορά της εταιρείας από τον CEO της Tesla Elon Musk, στελέχη, συμπεριλαμβανομένου του πρώην επικεφαλής οικονομικού διευθυντή, Ned Segal, υποσχέθηκαν «επανειλημμένα» στους υπαλλήλους ότι θα λάβουν το 50% των μπόνους τους για το 2022.

Δείτε ακόμα: Twitter bug φαίνεται να επαναφέρει τυχαία διαγραμμένα tweets

Ο κ. Mark Schobinger υπηρετούσε ως ανώτερος διευθυντής αποζημιώσεων στο Twitter μέχρι πριν από έναν μήνα. Οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ζητούν να ασκηθεί ομαδική αγωγή για λογαριασμό τόσο των τρέχοντων όσο και των πρώην υπαλλήλων του Twitter. Η δικηγόρος των αναφερόμενων στο Twitter ανέφερε πως τα μπόνους ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.

μήνυση

Η ομάδα σχέσεων με τα μέσα ενημέρωσης του Twitter διαλύθηκε και η εταιρεία δεν απάντησε σε σχολιασμό σχετικά με την υπόθεση, εκτός από μια αυτοματοποιημένη απάντηση. Η εταιρεία αντιμετωπίζει πολλαπλές νομικές διαμάχες με πρώην εργαζόμενους, καθώς και οφειλές για ενοίκια και άλλους λογαριασμούς που δεν έχουν αποπληρωθεί.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk θα επαναπροσλάβει ορισμένους απολυμένους εργαζόμενους του Twitter

Το Twitter είναι μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου σε ένα απαραίτητο εργαλείο για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις τους και να αλληλεπιδρούν με άλλους σε πραγματικό χρόνο. Eίναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με άτομα που έχουν κοινές ιδέες με εσάς και να δημιουργήσετε ουσιαστικές σχέσεις. Ωστόσο, μετά την εξαγορά του από τον Elon Musk έχει επισύρει γενική δυσαρέσκεια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS