ΑρχικήUpdatesΗ ενημέρωση του OnePlus Pad προσθέτει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό

Η ενημέρωση του OnePlus Pad προσθέτει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό

Η ενημέρωση του OnePlus Pad προσθέτει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, αλλά όχι στην Ευρώπη.

Την περασμένη εβδομάδα, η OnePlus ανακοίνωσε τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει μια σημαντική ενημέρωση για το πρώτο της tablet, το OnePlus Pad. Ωστόσο, η ενημερωμένη έκδοση κυκλοφορεί τώρα στους πελάτες που αγόρασαν το tablet και από όσα δηλώνει η κινεζική εταιρεία, φαίνεται ότι δεν θα επωφεληθούν όλοι από τα νέα χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: OnePlus: Έρχεται το πρώτο foldable smartphone τον Αύγουστο;

Σύμφωνα με μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στο φόρουμ της κοινότητας OnePlus, η ενημέρωση που κυκλοφορεί τώρα παγκοσμίως υποτίθεται ότι θα φέρει τη λειτουργία “Cellular Data Sharing” στο OnePlus Pad. Με αυτό στα tablet τους, οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται απευθείας δεδομένα κινητής τηλεφωνίας 5G με το τηλέφωνό τους στον ίδιο λογαριασμό χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν τη λειτουργία hotspot.

Δείτε επίσης: OxygenOS 13.1: Κυκλοφορεί στο OnePlus 11 και άλλα μοντέλα

Τα κακά νέα είναι ότι αυτή η λειτουργία δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Η OnePlus αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία της λειτουργίας Cellular Data Sharing στις ευρωπαϊκές χώρες, επειδή “η λειτουργική εμπειρία και οι σχετικοί δείκτες απόδοσης δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εμπειρίας του χρήστη”.

Άλλες περιοχές δεν επηρεάζονται και θα αποκτήσουν τη λειτουργία μόλις κυκλοφορήσει η ενημέρωση. Παρόλο που η διατύπωση της δήλωσης μπορεί να δώσει στους Ευρωπαίους πελάτες την ελπίδα ότι η κοινή χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας θα προστεθεί τελικά και στα δικά τους tablet, αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

Προφανώς, η OnePlus θα παρακολουθεί την απόδοση της λειτουργίας και “θα αξιολογήσει το λανσάρισμά της στο μέλλον”, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σχέδια για τη διάθεσή της στην Ευρώπη προς το παρόν. Είναι περίεργο που η κινεζική εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει την ενημέρωση γνωρίζοντας ότι ένα μεγάλο μέρος των πελατών της δεν θα επωφεληθεί από το περιεχόμενό της.

Ίσως πρέπει πραγματικά να παρατηρήσουν πώς χρησιμοποιείται η λειτουργία από τους χρήστες του OnePlus Pad και αν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή της. Όπως και να έχει, αν λάβετε αυτή την ενημέρωση, θα μπορείτε να παραλείψετε το hotspot και να μοιραστείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας 5G με το τηλέφωνό σας.

OnePlus Pad

Δείτε επίσης: Η OnePlus δεν ενδιαφέρεται για την κατασκευή φορητών υπολογιστών

Εκτός από την κοινή χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, η ενημέρωση θα φέρει και την κοινή χρήση κλήσεων στο OnePlus Pad. Όπως υποδηλώνει το όνομα, θα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις σε όλες τις συσκευές. Επιπλέον, η αυτόματη σύνδεση είναι μια νέα λειτουργία που καθιστά δυνατή τη σύζευξη του OnePlus Pad με οποιοδήποτε συμβατό smartphone OnePlus που βρίσκεται κοντά. Τέλος, η λειτουργία αναμετάδοσης εφαρμογών διευκολύνει τους χρήστες του OnePlus Pad να εναλλάσσονται μεταξύ του tablet και του smartphone OnePlus ενώ παρακολουθούν τηλεόραση, περιηγούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επεξεργάζονται έγγραφα. Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες για όλους, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στην Ευρώπη.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS