ΑρχικήinetTesla Cybertruck: Παρουσιάζει το σύστημα οπίσθιων τροχών του

Tesla Cybertruck: Παρουσιάζει το σύστημα οπίσθιων τροχών του

Σε ένα νέο βίντεο, το Tesla Cybertruck παρουσιάζει το σύστημα οπίσθιων τροχών του καθώς κάνει ελιγμούς μέσα σε ένα γκαράζ.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Στη Νέα Ζηλανδία για τις τελικές χειμερινές δοκιμές

Tesla Cybertruck

Η ικανότητα να κατευθύνουμε τον πίσω άξονα λίγο πιο λεπτομερώς από τον μπροστινό τροχό και να έχουμε πιο ακριβή και σφιχτή ακτίνα στροφής είναι χαρακτηριστικά ενός συστήματος οπίσθιων τροχών ή ενός συστήματος διεύθυνσης με τέσσερις τροχούς.

Πριν από δύο δεκαετίες εισήχθη ένα χαρακτηριστικό, αλλά δεν έγινε ποτέ δημοφιλές. Τώρα, φαίνεται ότι ξαναζωντανεύει καθώς γίνεται απαραίτητο για τα ηλεκτρικά φορτηγά που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η GMC ήταν η πρώτη που το χρησιμοποήσε, δείχνοντας τη λειτουργία στο Hummer EV, με το τιμόνι να χρησιμοποιείται για τον πίσω τροχό.

Μετά από αυτή την ανακοίνωση, αρκετές άλλες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων ανακοίνωσαν ότι θα εφαρμόσουν το σύστημα διεύθυνσης με πίσω τροχό. Η Tesla, εν συνεχεία, ανακοίνωσε πως το Cybertruck θα το έχει επίσης.

Δείτε ακόμα: Tesla Cybertruck: Κυκλοφόρησε το τελευταίο πρωτότυπο της εταιρείας

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, μερικά αρχικά μοντέλα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου Tesla Cybertruck ανακαλύφθηκαν να έχουν εξοπλιστεί με σύστημα διεύθυνσης στους πίσω τροχούς.

σύστημα οπίσθιων τροχών

Ένα καινούργιο βίντεο που αναρτήθηκε στο Reddit, επιδεικνύει μια από τις καλύτερες λειτουργίες στο πίσω μέρος του Tesla Cybertruck, κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Το ηλεκτρικό φορτηγό βρίσκεται σε ένα γκαράζ, που αποτελεί το ιδανικό σενάριο για τη χρήση του. Στο βίντεο φαίνεται ότι οι πίσω τροχοί εμπλέκονται σε μια στροφή ώστε να περιστραφούν πιο στενά.

Παρόλο που το σύστημα οπίσθιων τροχών είναι περιορισμένο, φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο και φαίνεται να βοηθά στην αύξηση της ακτίνας στροφής του Cybertruck.

Η Tesla δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τις προδιαγραφές του Cybertruck από το 2019, συνεπώς δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η ακτίνα στροφής του. Ωστόσο, αναμένεται να έχει πολύ καλύτερη απόδοση σε αυτό το χαρακτηριστικό σε σχέση με άλλα οχήματα αυτού του είδους.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Ένα “Tesla Cybertruck Delivery Event” θα λάβει χώρα κατά το τρίτο τρίμηνο του 2023

Προβλέπεται ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα ανακοινώσει πληροφορίες σχετικά με την εμφάνιση του Cybertruck στα τέλη Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παράδοσης του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS