ΑρχικήinetReddit: Ποιες εφαρμογές τρίτων θα συνεχίσουν να λειτουργούν

Reddit: Ποιες εφαρμογές τρίτων θα συνεχίσουν να λειτουργούν

Από σήμερα, πολλές δημοφιλείς εφαρμογές που χρησιμοποιούν το Reddit, δεν θα είναι διαθέσιμες λόγω του γεγονότος ότι η εταιρεία ενημέρωσε την τιμολόγηση της διεπαφής εφαρμογών (API). Μερικές από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές τρίτων, όπως το Apollo, το ReddPlanet, το Sync, το Reddit is Fun (RIF) και το BaconReader ανήκουν σε αυτό. Παρ’ όλα αυτά, δεν χάνονται όλες οι εφαρμογές τρίτων και κάποιες από αυτές θα συνεχίσουν να παραμένουν διαθέσιμες. Οι προγραμματιστές των εφαρμογών Narwhal, MultiTab, Infinity και Relay επιβεβαίωσαν ότι θα είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται κανονικά ακόμα και μετά την ενεργοποίηση των αλλαγών στο API του Reddit, την 1η Ιουλίου.

Δείτε επίσης: Reddit: Θα αφαιρέσει τους mods των ιδιωτικών κοινοτήτων αν δεν ξανανοίξουν
Reddit

«Το Narwhal δεν θα πάει πουθενά την 1η Ιουλίου. Οι συνδρομές θα έρθουν μέσα στους επόμενους μήνες», έγραψε σε μια ανάρτηση ο προγραμματιστής της εφαρμογής Reddit για iOS, Rick Harrison. Η συνδρομή ίσως χρεώνει από 4 έως 7 δολάρια ανά μήνα και εξακολουθεί να έχει όριο στα αιτήματα API που μπορούν να γίνουν από τους χρήστες. Ο Harrison ισχυρίστηκε ότι η πλειοψηφία των χρηστών δεν θα μπορούσε ποτέ να ξεπεράσει αυτό το όριο. Οι χρήστες που έχουν περισσότερη ισχύ μπορούν να πληρώσουν πρόσθετα αιτήματα API ή να συμπληρώσουν τους λογαριασμούς τους για να έχουν περισσότερες δυνατότητες. Οι αλλαγές που αναφέρθηκαν θα περιλαμβάνονται στη νέα έκδοση “Narwhal 2”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε ακόμα: Reddit: Φέρνει ενημερώσεις προσβασιμότητας για τους συντονιστές

Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο μόνο για συνδρομητές που έχουν επανεγγραφεί πλήρως στην εφαρμογή, χωρίς διαφημίσεις και με ανανεωμένο σχεδιασμό και νέες δυνατότητες. Η τελική τιμή της συνδρομής θα καθοριστεί τις επόμενες εβδομάδες, ανάλογα με τον αριθμό των κλήσεων API ανά χρήστη. Σε ένα email προς το The Verge, ο Harrison αποκάλυψε πως οι χρήστες θα μπορούν να έχουν δωρεάν δοκιμή έως και 60 λεπτά μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής. Αυτό είναι αξιοσημείωτο καθώς οι προγραμματιστές των Apollo και RIF κατηγορήθηκαν ότι δεν συνεργάζονται με την εταιρεία Reddit, παρόλο που αυτή η δήλωση έχει διαψευστεί από τους ίδιους τους προγραμματιστές.

εφαρμογές τρίτων

Το MultiTab, το Infinity και το Relay είναι λίγες από τις εφαρμογές Reddit τρίτων που θα συνεχίσουν να λειτουργούν μετά τις 30 Ιουνίου. Οι επιλογές που θα έχουμε θα εξαρτηθούν από τις συνδρομές που θα χρειαστούμε για να καλύψουμε το κόστος του API. Ο δημιουργός του MultiTab ενημέρωσε πως οι τιμές συνδρομής για την εφαρμογή αυτή θα αυξηθούν. Η τιμή της μηνιαίας συνδρομής αναβαθμίστηκε σε 2,99 $ αλλά μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση για ένα ολόκληρο έτος με 6,99 $.

Δείτε επίσης: BlackCat ransomware: Οι hackers απειλούν να διαρρεύσουν δεδομένα του Reddit

Η εφαρμογή Reddit Infinity είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές Android και απαιτεί συνδρομή για να χρησιμοποιηθεί. Σχεδιάζεται να χρεώνεται 3 δολάρια τον μήνα από τον προγραμματιστή. Εάν η χρέωση από το Play Store είναι υπερβολική, τότε η εφαρμογή μπορεί να αφαιρεθεί από εκεί και να προσφερθεί μέσω του GitHub. Η εταιρεία Relay που λειτουργεί στο Reddit σκέπτεται να χρησιμοποιήσει μια παρόμοια δομή τιμολόγησης και να διακόψει τη δωρεάν πρόσβαση. Τα RedReader, Dystopia και Luna είναι εφαρμογές που έχουν λάβει εξαιρέσεις προσβασιμότητας από το Reddit, γι’ αυτό θα παραμείνουν διαθέσιμες χωρίς σημαντικές αλλαγές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS