ΑρχικήinetAndroid: Δελεάζει τους χρήστες να εγκαταστήσουν την πιο πρόσφατη ενημέρωση

Android: Δελεάζει τους χρήστες να εγκαταστήσουν την πιο πρόσφατη ενημέρωση

Η Google σας ενθαρρύνει να εγκαθιστάτε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του Android κάθε φορά που είναι διαθέσιμες. Αν και η εταιρεία δεν μπορεί να σας το επιβάλει, η Google ζητά από τους κατασκευαστές τηλεφώνων Αndroid να προσθέσουν μια νέα δυνατότητα με την ονομασία “Πρόσκληση αναβάθμισης Αndroid” στα τηλέφωνά τους.

Δείτε επίσης: Threads: Πώς να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις σε συσκευές Android
Android

Η Google δημιούργησε μια λίστα με τις βασικές νέες δυνατότητες της τελευταίας σημαντικής αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος Android, η οποία ονομάζεται “Πρόσκληση Αναβάθμισης Αndroid” και προορίζεται για τους χρήστες. Αυτό αποκαλύφθηκε από τον Mishaal Rahman μέσω του Android Central. «Σκοπός του είναι να πείσει τους χρήστες να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους στην πιο πρόσφατη έκδοση λειτουργικού συστήματος».

Όπως αναφέρθηκε, οι χρήστες Android μπορούν να πατήσουν την πρόσκληση για να δουν τις νέες δυνατότητες που θα λάβουν με την αναβάθμιση σε μια νέα έκδοση του Αndroid. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση από τη ροή ειδήσεων. Η ροή χρήστη αναφέρεται στο μονοπάτι που ακολουθεί ένας χρήστης σε μια εφαρμογή για να πετύχει μια εργασία, όπως για παράδειγμα τα βήματα που ακολουθήθηκαν σε μια εφαρμογή για να επιτευχθεί η αγορά ενός προϊόντος. Σε αυτήν την περίπτωση, έχει το καθήκον να πείσει έναν χρήστη του Android να εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας.

Η πρόσκληση θα αποσταλεί αυτόματα σε συσκευές Android με υπηρεσίες Google Mobile που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες ενημέρωσης “over the air” OTA της Google, όταν εντοπιστεί μια σημαντική ενημέρωση. Μπορείς να λάβεις την πρόσκληση είτε αυτόματα μέσω του συστήματος εισαγωγής δεδομένων, είτε χειροκίνητα από τον κατασκευαστή. Οι κατασκευαστές μπορούν να αφαιρέσουν λειτουργίες που δεν παρέχονται στο Android skin τους από τη ροή χρηστών, να αλλάξουν το κείμενο αν χρειάζεται και να τροποποιήσουν τις κινούμενες εικόνες και τα χρώματα, ώστε να ταιριάζουν με την επωνυμία τους.

Δείτε ακόμα: Triada Malware: Μολύνει Android συσκευές μέσω ψεύτικου Telegram app

ενημέρωση

Δεν είναι δυνατό να προβλέψουμε την ακριβή επίδραση της πρόσκλησης αναβάθμισης Αndroid στον κατακερματισμένο κόσμο των ενημερώσεων Android. Μόνο το 14,7% των ενεργών συσκευών Αndroid είχαν εγκατεστημένη την τελευταία σταθερή έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 13 από τις 30 Μαΐου. Αυτός ο χαμηλός αριθμός σχετίζεται κυρίως με τον περιορισμένο αριθμό κατασκευαστών και συσκευών Android που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Για να γίνει πιο κατανοητό σε κάποιους χρήστες του Android που δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με την πλατφόρμα, θα μπορούσε να υπάρξει μια ειδοποίηση για διαθέσιμη ενημέρωση, με αποτέλεσμα να ανεβεί ο αριθμός των χρηστών που χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη έκδοση.

Με την αναβάθμιση του Android, οι χρήστες θα έχουν καλύτερη κατανόηση των αλλαγών που θα πραγματοποιηθούν στη συσκευή τους, αντί να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν μια λίστα αλλαγών που δίνεται από την Google.

Δείτε επίσης: Android: Οι ενημερώσεις ασφαλείας για τον Ιούλιο διορθώνουν 46 ευπάθειες

Το Αndroid είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο λειτουργικό σύστημα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και επιλογών προσαρμογής. Είτε αναζητάτε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, δυνατότητες πολλαπλών εργασιών ή τη δυνατότητα προσαρμογής της συσκευής σας, το Android έχει κάτι για όλους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS