ΑρχικήUpdatesThreads: Τι φέρνει η πρώτη μεγάλη ενημέρωση για iOS;

Threads: Τι φέρνει η πρώτη μεγάλη ενημέρωση για iOS;

Η Meta έφερε την πρώτη σημαντική ενημέρωση για το Threads, το νέο κοινωνικό της δίκτυο που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, με σκοπό να χτυπήσει το Twitter. Πρόκειται για μια ενημέρωση στην εφαρμογή Threads για iOS και φέρνει αρκετές βελτιώσεις. Μια από αυτές, περιλαμβάνει την προσθήκη μιας καρτέλας “Follows” στο activity feed, κάτι που σας βοηθά να δείτε τους νέους σας followers. Αντίστοιχα, μπορείτε να ανοίξετε (μέσα στην εφαρμογή) τη λίστα των ακολούθων σας στο Instagram για να δείτε αν σας λείπει κάποιος.

Threads Meta

Η ενημέρωση του Threads προσθέτει επίσης μεταφράσεις για κείμενο αναρτήσεων, κάτι που θα σας επιτρέψει να ακολουθείτε, πιο εύκολα, άτομα που μιλούν άγνωστες γλώσσες. Υπάρχουν επίσης μερικές βασικές τροποποιήσεις στο interface, όπως reposter labels που μπορείτε να πατήσετε. Μετά την ενημέρωση, η εφαρμογή θα λειτουργεί πιο ομαλά, ιδιαίτερα κατά τη φόρτωση ή το scrolling.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τo Threads χωρίς λογαριασμό Instagram;

Ενώ η ενημέρωση του Threads είναι διαθέσιμη για λήψη από το App Store, οι χρήστες προειδοποιούνται ότι ίσως χρειαστεί να επανεκκινήσουν την εφαρμογή τους για να δουν τις αλλαγές.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε πότε το Android θα λάβει μια αντίστοιχη ενημέρωση. Ωστόσο, το πρόγραμμα Android beta προσφέρει λειτουργίες προτού φτάσουν στη δημόσια διαθέσιμη εφαρμογή.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Threads στον υπολογιστή σας

Threads iOS ενημέρωση
Threads: Τι φέρνει η πρώτη μεγάλη ενημέρωση για iOS;

Φυσικά, υπάρχουν ακόμα πολλά χαρακτηριστικά που λείπουν από το Threads. Δεν μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε ένα chronological feed, άμεσα μηνύματα ή hashtags. Επίσης, δεν μπορείτε να αφαιρέσετε εντελώς τον εαυτό σας από το Threads χωρίς να επηρεαστεί και ο λογαριασμός σας στο Instagram. Αυτή η πρώτη ενημέρωση δείχνει ότι η Meta είναι πρόθυμη να κάνει πολλές αλλαγές και να φέρει βελτιώσεις στη νέα της εφαρμογή, αν και το πιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος για την αντιμετώπιση κάθε ζητήματος.

Δείτε επίσης: Το Twitter απειλεί τη Meta με μήνυση λόγω Threads

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Threads απέκτησε μεγάλη δημοτικότητα αμέσως. Κατάφερε να φτάσει τις 5 εκατομμύρια εγγραφές κατά τις τέσσερις πρώτες ώρες από την κυκλοφορία του και τις 10 εκατομμύρια κατά τις επτά πρώτες ώρες. Μέσα σε πέντε ημέρες είχε φτάσει τους 100 εκατομμύρια χρήστες. Ωστόσο, σταδιακά η δημοτικότητα της εφαρμογής άρχισε να μειώνεται και η απουσία ορισμένων βασικών λειτουργιών (όπως hashtags και μια εφαρμογή ιστού) μπορεί να κρατήσει μακριά τους νέους χρήστες. Μένει να δούμε τι άλλο θα φέρει η Meta στην εφαρμογή Threads (μέσω νέων ενημερώσεων) για να προσελκύσει περισσότερο κόσμο.

Πηγή: www.engadget.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS