ΑρχικήinetApple: Σκέφτεται να κάνει πιο ακριβό το iPhone 15 Pro

Apple: Σκέφτεται να κάνει πιο ακριβό το iPhone 15 Pro

Η Apple φέρεται να επιδιώκει να διατηρήσει σταθερές τις αποστολές iPhone σε ετήσια βάση και επιδιώκει να αυξήσει τα έσοδά της αυξάνοντας την τιμή των μοντέλων iPhone 15 Pro.

Δείτε επίσης: iPhone 15: Ίσως χρησιμοποιεί στοιβαγμένες μπαταρίες

Πριν από την πανδημία COVID και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των προβλημάτων εφοδιασμού τσιπ στην Κίνα, η Apple είχε την τάση να παράγει 90 εκατομμύρια iPhone ετησίως. Για καθένα από τα δύο τελευταία ταραχώδη χρόνια, παρήγγειλε περίπου 85 εκατομμύρια, και τώρα το Bloomberg λέει ότι αυτός είναι ο νέος στόχος και για το 2023.

Απροσδιόριστες πηγές που φέρονται να γνωρίζουν τα σχέδια λένε επίσης ότι η Apple επιδιώκει να αυξήσει τα έσοδά της από τις πωλήσεις iPhone αυξάνοντας την τιμή των Pro μοντέλων. Αυτό επιβεβαιώνει τις πρόσφατες φήμες που έκαναν λόγο ότι το iPhone 15 Pro Max μπορεί να είναι το πιο ακριβό iPhone όλων των εποχών.

Οι πηγές ανέφεραν ότι το μείγμα των παραγγελιών iPhone άλλαξε ελαφρώς, με την Apple να αποφασίζει να κατασκευάσει 2 εκατομμύρια λιγότερα από το φθηνότερο επερχόμενο μοντέλο της. Αυτό είναι κατά πάσα πιθανότητα το βασικό iPhone 15, και η περικοπή φέρεται να σχετίζεται με δυσκολίες στην παραγωγή με τον αισθητήρα CMOS.

Πρόταση: Μια νέα φήμη για το iPhone 16 Pro σκότωσε τον ενθουσιασμό μας για το iPhone 15 Pro

Apple iPhone 15 pro

Λέγεται επίσης ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τις νέες οθόνες για το iPhone 15 Pro, όπως αναφέρθηκε πρόσφατα. Ωστόσο, το Bloomberg αναφέρει ότι αυτά τα ζητήματα αναμένεται να επιλυθούν γρήγορα και δεν θα έχουν αντίκτυπο στους τελικούς όγκους ή τις ημερομηνίες αποστολής.

Λέγεται επίσης ότι η Apple αυξάνει την παραγγελία για τα μοντέλα iPhone 15 Pro για να αντισταθμίσει τη μείωση των παραγγελιών του βασικού μοντέλου.

Κατά την παρουσίαση της σειράς iPhone 14 το 2022, η Apple φρόντισε να δηλώσει δημοσίως ότι διατηρεί τις τιμές ίδιες με εκείνες της σειράς iPhone 13 του προηγούμενου έτους. Ωστόσο, αυτό ίσχυε μόνο για τις ΗΠΑ και την Κίνα, καθώς παντού αλλού έχουν πλέον σημειωθεί σημαντικές αυξήσεις τιμών.

Διαβάστε επίσης: iPhone 15 Pro: Τα κουμπιά ήχου και σίγασης θα είναι ενοποιημένα

πηγή πληροφοριών: appleinsider.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS