ΑρχικήTop PicksΟι 9 καλύτερες θήκες για το Samsung Galaxy Z Fold 5

Οι 9 καλύτερες θήκες για το Samsung Galaxy Z Fold 5

Το Samsung Galaxy Z Fold 5 είναι ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο επόμενης γενιάς με νέο σχεδιασμό μεντεσέδων, οθόνες 6,2 και 6,7 ιντσών Dynamic AMOLED 2X και σύστημα κάμερας με τρεις φακούς και κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας. Στα 1.800 δολάρια, δεν είναι φθηνό. Επομένως, θα θέλετε να προστατεύσετε την επένδυσή σας. Παρακάτω θα βρείτε τις καλύτερες θήκες για το Samsung Galaxy Z Fold 5 που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή για να διατηρήσετε το νέο σας τηλέφωνο ασφαλές!

Δείτε επίσης: Το Samsung Wallet προσθέτει υποστήριξη Student ID στις ΗΠΑ

NINKI θήκη με θήκη για το S Pen

Samsung Galaxy Z Fold 5 NINKI θήκη

Αυτή η θήκη σας δίνει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε. Το ανθεκτικό πλαίσιο από PC θα προστατεύσει το Galaxy Z Fold 5 σας από την καθημερινή φθορά, ενώ το διαφανές υλικό αναδεικνύει επίσης το χρώμα του Fold 5 που επιλέξατε. Επιπλέον, διατίθεται σε πολλά χρώματα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

Η θήκη προστατεύει ακόμη και το νέο Flex Hinge, ενώ διαθέτει ειδική θήκη και θήκη για το νέο σας S Pen (πωλείται ξεχωριστά) για να ταιριάζουν όλα μεταξύ τους. Παρέχετε επίσης ενσωματωμένη βάση στήριξης για προβολή χωρίς χέρια και η θήκη είναι επίσης συμβατή με ασύρματη φόρτιση.

Osophter Clear Διαφανής θήκη

Samsung Galaxy Z Fold 5 Osophter θήκη

Αν θέλετε κάτι απλό αλλά προστατευτικό, αυτή η θήκη θα κάνει τη δουλειά της. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό TPU που είναι εύκαμπτο, ώστε να μπορείτε εύκολα να τη βάζετε και να τη βγάζετε από τη συσκευή σας ανάλογα με τις ανάγκες, όπως όταν θέλετε να την καθαρίσετε.

Το διάφανο χρώμα σας επιτρέπει να αναδεικνύετε την επιλογή χρώματος του Galaxy Z Fold 5, ενώ γνωρίζετε ότι δεν θα υποστεί ζημιά από την καθημερινή φθορά – ή ακόμα και από πτώσεις. Η θήκη είναι ανθεκτική στη σκόνη και στα δακτυλικά αποτυπώματα και καθαρίζεται επίσης εύκολα.

Waldeng 4-σε-1 Fascinating Touch Slim Fit θήκη

Samsung Galaxy Z Fold 5 Waldeng θήκη

Αυτή η θήκη από την Waldeng είναι κομψή και λεπτή, ενώ παράλληλα προσφέρει σκληρή προστασία. Πρόκειται για μια υβριδική θήκη που διαθέτει επίσης έναν μεταλλικό bumper για την προστασία του Flex Hinge, ενώ η υπόλοιπη θήκη διαθέτει ένα υλικό με ανάγλυφη υφή που προσθέτει την απαραίτητη πρόσφυση για να κρατάτε το Fold 5 στο χέρι σας. Αλλά αν σας πέσει, να ξέρετε ότι είναι ασφαλές και υγιές με προστασία πτώσης από ύψος 10 μέτρων στρατιωτικού επιπέδου.

Επιπλέον, η Waldeng περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για πλήρη προστασία 360 μοιρών με προστατευτικά οθόνης από γυαλί 9H για την εξωτερική οθόνη του καλύμματος, εσωτερικό προστατευτικό οθόνης HD και φιλμ φακού από γυαλί ζαφειριού. Φυσικά, το να χρησιμοποιείτε τα πάντα είναι προαιρετικό, αλλά αν θέλετε επιπλέον γαλήνη, το να περιλαμβάνονται τα πάντα είναι βολικό. Αυτή η θήκη διατίθεται στα χρώματα Phantom Black ή B-Pearly White.

Θήκη lisade με λουράκι

Εκτιμάτε το γεγονός ότι η θήκη σας έχει ενσωματωμένη λαβή για το τηλέφωνο; Τότε αυτή από την lisade θα πρέπει να κάνει τη δουλειά. Είναι κατασκευασμένη από υλικό σιλικόνης μαλακής αφής, έτσι ώστε να προσθέτει επιπλέον κράτημα και το λεπτό προφίλ εξακολουθεί να προσφέρει ανθεκτική προστασία.

Το πίσω μέρος διαθέτει έναν ενσωματωμένο ιμάντα στον οποίο μπορείτε να βάζετε τα δάχτυλά σας για καλύτερο κράτημα της συσκευής σας όταν τη χρησιμοποιείτε, ειδικά για τηλεφωνικές κλήσεις.

DAKORIE Προστατευτική θήκη βαρέως τύπου για Samsung Galaxy Z Fold 5

Όσοι θέλουν προσιτή αλλά σκληρή και στιβαρή προστασία θα πρέπει να ρίξουν μια ματιά σε αυτή τη θήκη από την Dakorie. Είναι κατασκευασμένη από κορυφαία υλικά PC που είναι αντιολισθητικά, ώστε να είναι σταθερή στο κράτημα και να μην ξεκολλάει από το χέρι σας. Είναι βαρέως τύπου με αντικραδασμική προστασία, επιτρέποντάς της να αντέξει σχεδόν οτιδήποτε της πετάξετε. Η θήκη διαθέτει ακόμη και κάλυμμα κάμερας για να διατηρεί τους φακούς ασφαλείς και ακέραιους, ενώ υπάρχει και ενσωματωμένη βάση στήριξης για προβολή χωρίς χέρια. Δεν είναι η πιο όμορφη θήκη εκεί έξω, αλλά είναι ιδανική για αυτά τα ακραία περιβάλλοντα.

Glyer Ultra Slim θήκη για Samsung Galaxy Z Fold 5

Αν θέλετε κάτι εξαιρετικά λεπτό που δεν θα προσθέσει επιπλέον όγκο, σκεφτείτε αυτή τη θήκη Glyer. Είναι λεπτή και ελαφριά, προσφέροντας προστασία από την καθημερινή φθορά και τις γρατζουνιές. Το μη γυαλιστερό ακρυλικό υλικό σημαίνει ότι δεν θα συσσωρεύει δακτυλικά αποτυπώματα και ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός την καθιστά συμβατή με την ασύρματη φόρτιση. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν κάτι μινιμαλιστικό.

Θήκη ZJRUI για Samsung Galaxy Z Fold 5

Αυτή η λεπτή θήκη προσφέρει καθημερινή προστασία από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Τα χρώματα στα οποία διατίθεται, τα οποία είναι το μαύρο, το σκούρο μπλε και το σκούρο πράσινο, είναι κομψά, φινετσάτα και με επαγγελματική εμφάνιση. Η θήκη διαθέτει επίσης ένα κρυφό kickstand για προβολή χωρίς χέρια, μια θήκη για το S Pen και περιλαμβάνει ακόμη και ένα ανταλλακτικό S Pen που ταιριάζει με την ίδια τη θήκη. Συνολικά, πρόκειται για μια μινιμαλιστική και προσιτή θήκη που περιλαμβάνει μερικά ωραία έξτρα.

lisade Thin Slim Θήκη

Ψάχνετε για μια θήκη Galaxy Z Fold 5 που δεν θα καταστρέψει την τσέπη σας; Αυτή η θήκη από το Lisade ταιριάζει απόλυτα. Πρόκειται για μια θήκη με αντικραδασμική προστασία έως και 10 πόδια, η οποία είναι λεπτή και ελαφριά, ώστε να μην προσθέτει όγκο στη συσκευή σας. Είναι επίσης ανθεκτική στις γρατσουνιές, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ξεθώριασμα της με την πάροδο του χρόνου.

Η μοναδική υφή παρέχει εργονομικό κράτημα και υπάρχουν πολλά χρώματα για να διαλέξετε, οπότε μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας. Τα υπερυψωμένα χείλη στις άκρες των οθονών διασφαλίζουν ότι δεν θα υποστεί ζημιά αν τοποθετήσετε την οθόνη της συσκευής κάτω σε επίπεδη επιφάνεια, ενώ με αυτόν τον τρόπο προστατεύονται και οι φακοί της κάμερας.

Lisade Δερμάτινη θήκη

Αν θέλετε μια λεπτή και ελαφριά θήκη που θα δείχνει κομψή και επαγγελματική σε όλες τις καταστάσεις; Τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε αυτή τη δερμάτινη θήκη από την Lisade. Το λεπτό και ελαφρύ προφίλ της δεν θα προσθέσει όγκο στο Galaxy Z Fold 5, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει καλή προστασία από πτώσεις, χτυπήματα και γρατσουνιές.

Τα bumpers της θήκης είναι κατασκευασμένα από σκληρό υλικό PC και το πίσω μέρος είναι ένα στρώμα δέρματος που προσθέτει πρόσφυση. Μπορείτε να επιλέξετε από πέντε χρώματα και όλα αυτά κοστίζουν λιγότερο από 10 δολάρια το καθένα.

Διαβάστε επίσης: Unpacked: Τι να περιμένετε από την εκδήλωση της Samsung

πηγή πληροφοριών: digitaltrends.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS