ΑρχικήinetΟι χρήστες iPhone θα πρέπει να συνηθίσουν αυτή τη μικρή αλλά σημαντική...

Οι χρήστες iPhone θα πρέπει να συνηθίσουν αυτή τη μικρή αλλά σημαντική αλλαγή

iPhone

Ετοιμάστε τον αντίχειρά σας για τον επόμενο μήνα. Η Apple πραγματοποιεί μια λεπτή αλλαγή στο λογισμικό του iPhone που πιθανότατα θα επηρεάσει τη μυϊκή σας μνήμη: Το μεγάλο κόκκινο κουμπί “τερματισμός κλήσης” μετακινείται.

Δείτε επίσης: Η άφιξη του iPhone 15 Pro προγραμματίζεται για τις 13 Σεπτεμβρίου

Η εφαρμογή τηλεφώνου του iPhone θα λάβει μια σειρά από ενημερώσεις που έρχονται στο iOS 17, συμπεριλαμβανομένου ενός ενημερωμένου σχεδιασμού που επανατοποθετεί το κουμπί κλεισίματος στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης, δίπλα σε άλλες λειτουργίες. Επί του παρόντος, το κουμπί βρίσκεται ξεχωριστά στο κάτω μέρος στη μέση της εφαρμογής τηλεφώνου, κάτω από τα κουμπιά για τη σίγαση, την πρόσβαση στο πληκτρολόγιο ή την προσθήκη κλήσης.

Η νέα οθόνη κλήσεων, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη για λήψη σε έκδοση beta για προγραμματιστές, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών του iOS στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Το iOS 17 έχει το κουμπί FaceTime εκεί που ήταν το κουμπί τερματισμού κλήσης”, έγραψε στο Twitter ένας χρήστης. “Να πάει στο διάολο η μυϊκή μνήμη”.

Η αλλαγή είναι πιθανό να βελτιώσει την εμφάνιση της εφαρμογής τηλεφώνου και να τοποθετήσει όλες τις λειτουργίες σε ένα μέρος.

Πρόταση: iOS 17: Ποια iPhone είναι συμβατά με την επερχόμενη ενημέρωση;

Στο ετήσιο Worldwide Developer Conference τον Μάιο, η εταιρεία παρουσίασε μια σειρά από νέα εργαλεία που έρχονται στο iOS 17 και κάνουν τις κλήσεις και τα μηνύματα άλλων πιο εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα. Οι χρήστες iPhone, για παράδειγμα, θα μπορούν να σχεδιάζουν “αφίσες” επαφών, μια προσαρμοσμένη εικόνα που θα εμφανίζεται όταν καλούν κάποιον ή όταν λαμβάνουν την κλήση του.

Εν τω μεταξύ, μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Live Voicemail θα μεταγράφει το μήνυμα του καλούντος σε πραγματικό χρόνο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αποφασίσουν αν θα αγνοήσουν ή θα απαντήσουν στην κλήση, και ένα εργαλείο που ονομάζεται NameDrop θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις πληροφορίες επικοινωνίας τους κρατώντας δύο iPhone κοντά μεταξύ τους. Επιπλέον, το FaceTime θα υποστηρίζει τη δυνατότητα να αφήνετε μηνύματα βίντεο όταν κάποιος δεν είναι διαθέσιμος για συνομιλία.

Άλλες αλλαγές που έρχονται στο iOS 17 περιλαμβάνουν μια πιο ακριβή αυτόματη διόρθωση, βελτιωμένη υπαγόρευση στο iMessage και μια πιο ευέλικτη Siri. Η Apple συνήθως λανσάρει το πιο πρόσφατο λειτουργικό της σύστημα για κινητά τον Σεπτέμβριο, μετά την ετήσια εκδήλωση για το iPhone.

Διαβάστε επίσης: iPhone 15: Ίσως χρησιμοποιεί στοιβαγμένες μπαταρίες

πηγή πληροφοριών:edition.cnn.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS