ΑρχικήinetΗ Honor θα επανακυκλοφορήσει στην Ινδία, στις αρχές του 2024

Η Honor θα επανακυκλοφορήσει στην Ινδία, στις αρχές του 2024

Η κινεζική μάρκα smartphone Honor θα επανακυκλοφορήσει, αυτή τη φορά στην Ινδία, μέσω μιας συμφωνίας αδειοδότησης με μια τοπική εταιρεία. Στοχεύει να ξεκινήσει την εγχώρια παραγωγή στις αρχές του επόμενου έτους, δήλωσε ο επικεφαλής της χώρας της στο Reuters.

Honor

Η Honor είχε σταματήσει να πουλά τα smartphone της στην Ινδία και φέρεται να υποχώρησε πέρυσι, λόγω περιορισμένου προϋπολογισμού μάρκετινγκ.

«Η Ινδία δεν ήταν ποτέ μια αγορά εστίασης για την Honor, που ανήκε μέχρι το 2020 στην Huawei Technologies. Έτσι, αναγκάστηκε να αποσπάσει τη μάρκα και να επαναξιολογήσει τη στρατηγική», δήλωσε ο Neil Shah, αντιπρόεδρος της Counterpoint Research.

Η επανακυκλοφορία της Honor, υποστηρίζεται από μια συμφωνία αδειοδότησης με μια νεοσύστατη εταιρεία Honor Tech. Έχει έδρα την Gurugram και αφορά ένα άγνωστο “συμφωνημένο κόστος” που συνδέεται με τη μεταφορά τεχνολογίας.

Θα κυκλοφορήσει τρεις παραλλαγές τηλεφώνων Honor στην Ινδία, με τη μεσαία σειρά Number, να την αναμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Δείτε ακόμα: Κυκλοφόρησαν οι εικόνες της σειράς HONOR 9

Η εταιρεία, η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου σε τοπικούς μετόχους, θα κατασκευάζει, θα πουλά και θα εξυπηρετεί smartphones με την επωνυμία Honor στην Ινδία.

«Όλα τα τηλέφωνα θα κατασκευάζονται στην Ινδία», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Madhav Sheth, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

“Η μεγαλύτερη πρόκληση με την (ινδική) κυβέρνηση στο παρελθόν ήταν, πώς μπορεί μια (κινεζική) επωνυμία να είναι υπόλογη στην Ινδία;”, δήλωσε ο Sheth, πρώην στέλεχος της ανταγωνιστικής Realme, που πιστώθηκε για την επέκτασή της στην Ινδία.

Οι κινεζικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν διάφορα θέματα στην Ινδία, με την κυβέρνηση να απαγορεύει πολλές εφαρμογές και να εντείνει τον έλεγχο των επενδύσεων, για να αποτρέψει τις κινήσεις εξαγοράς από τη γειτονική της χώρα.

Η Honor θα ανταγωνιστεί εταιρείες, όπως η Samsung Electronics (005930.KS) – η κορυφαία σε πωλήσεις στην Ινδία με μερίδιο αγοράς σχεδόν 20% – ακολουθούμενη από τις Vivo, Xiaomi, Realme και άλλες, ανά Counterpoint Research.

Δείτε ακόμα: Honor Magic V2: Το λεπτότερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο μέχρι σήμερα

Σύμφωνα με τον Sheth, η Honor Tech στοχεύει να κατακτήσει ένα μερίδιο 5% της αγοράς smartphone της Ινδίας. Ο όγκος των πωλήσεων ευελπιστεί να έχει έσοδα τουλάχιστον 100 δισεκατομμυρίων ρουπιών (1,20 δισεκατομμύρια δολάρια).

Πηγή: reuters.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS