Αρχικήinet2023 Valorant Champions: Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Musk

2023 Valorant Champions: Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Musk

Ο Elon Musk, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας X που παλαιότερα ήταν γνωστή ως Twitter, εμφανίστηκε το Σάββατο στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος Valorant. Ωστόσο, μια μερίδα κόσμου δεν ενθουσιάστηκε με την παρουσία του δισεκατομμυριούχου εκεί, αφού μόλις έγινε αντιληπτός, αντιμετώπισε αποδοκιμασίες από το πλήθος ενώ ακούγονταν άνθρωποι που φώναζαν “Φέρε πίσω το Twitter”.

Elon Musk Valorant Champions

Το βίντεο της εμφάνισής του, το οποίο κοινοποιήθηκε το Σάββατο από τον χρήστη του X, Jake Lucky, έχει συγκεντρώσει πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα. Από τότε που δημοσιεύτηκε, το κλιπ έχει γίνει απίστευτα δημοφιλές, προσελκύοντας το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων.

Σε ένα ελαφρώς φωτισμένο στιγμιότυπο ακούγεται μια ομάδα σχολιαστών που συζητούν για το προηγούμενο παιχνίδι, όταν η κάμερα ξαφνικά στρέφεται στον Elon Musk.

Δείτε επίσης: Elon Musk για Twitter – X: “Μπορεί και να αποτύχουμε, όπως έχουν προβλέψει πολλοί”

Ο Musk – που φαινόταν να χειροκροτεί – εμφανίστηκε στην οθόνη για περίπου 4 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, η παρουσία του προκάλεσε μια έντονη αποδοκιμασία, που συνεχίστηκε ακόμη και κατά την επιστροφή της μετάδοσης στο παιχνίδι.

Από πού είναι αυτό; Δεν μπορεί να είναι από εδώ μέσα, σίγουρα“, είπε ένας από τους σχολιαστές, προσπαθώντας να επαναφέρει την εστίαση του κοινού στο παιχνίδι.

Ο Elon Musk παρευρέθηκε στην εκδήλωση στο KIA Forum στο Λος Άντζελες με έναν από τους γιους του, με τον οποίο πόζαρε για φωτογραφίες έξω από την αρένα.

Αν και η απροειδοποίητη παρουσίαση του Musk ήταν σύντομη, δεν πέρασε απαρατήρητη στο διαδίκτυο. Περισσότεροι από 3 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν στη ζωντανή μετάδοση του τουρνουά στην πλατφόρμα Twitch. Το βίντεο με τον Musk προκάλεσε αντιδράσεις και στους χρήστες του X.

Δείτε επίσης: Η Starlink του Elon Musk μπορεί να προσφέρει σύντομα δορυφορικό Διαδίκτυο στην Ινδία

αποδοκιμασίες Musk
2023 Valorant Champions: Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Musk

Το να αποδοκιμάζεσαι από τους παίκτες του Valorant είναι σαν να τσακώνεσαι με το anime club στο γυμνάσιο“, είπε ένας χρήστης του X.

“Φέρε πίσω το Twitter”

Από τότε που ο Elon Musk αγόρασε το Twitter, έχει φέρει πολλές αλλαγές που δεν αρέσουν στους χρήστες. Μάλιστα, πρόσφατα προχώρησε στη μεγαλύτερη αλλαγή, που αφορά την ονομασία της πλατφόρμας. Ο Musk ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι το Twitter αλλάζει το όνομά του σε X.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η απρόσμενη εμφάνιση του δισεκατομμυριούχου προκαλεί τέτοιες αντιδράσεις. Ο κωμικός Dave Chappelle είχε προσκαλέσει τον Musk στη σκηνή κατά τη διάρκεια ενός show στο Σαν Φρανσίσκο τον περασμένο Δεκέμβριο. Κάθε φορά που ο Musk προσπαθούσε να μιλήσει, ο κόσμος αντιδρούσε, καθιστώντας την εμφάνιση σύντομη και αμήχανη.

Δείτε επίσης: Ο Donald Trump επιστρέφει στο Twitter (X) μετά από δύο χρόνια

Ο Musk αργότερα έγραψε στο Twitter ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ενθουσιάστηκαν που τον είδαν, στην πραγματικότητα. “Τεχνικά, ήταν 90% ζητωκραυγές και 10% αποδοκιμασίες (εκτός από περιόδους ησυχίας), αλλά, παρόλα αυτά, είναι πολλές οι αποδοκιμασίες, κάτι που μου συμβαίνει πρώτη φορά στην πραγματική ζωή (συχνό στο Twitter)“, είχε πει ο Musk.

Η αντίδραση του κοινού στον Elon Musk κατά την εμφάνισή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Valorant υπογράμμισε την αντίθεση πολλών χρηστών στις πρόσφατες αλλαγές που έχουν προκαλέσει οι ενέργειες του προς το Twitter. Οι αποδοκιμασίες και οι φωνές που ζητούσαν την επιστροφή του Twitter, παραδείγματος χάρη, ενσάρκωναν τη δυσαρέσκεια λόγω της αλλαγής του ονόματος της πλατφόρμας. Αυτό το περιστατικό ενισχύει την αντίληψη ότι ο Musk, παρά την επιτυχία του ως επιχειρηματίας, είναι μια φιγούρα που έχει διχάσει τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: www.businessinsider.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS