ΑρχικήinetSamsung Galaxy Z Flip 5: Φαίνεται πιο ανθεκτικό από τον προκάτοχό του

Samsung Galaxy Z Flip 5: Φαίνεται πιο ανθεκτικό από τον προκάτοχό του

Samsung Galaxy Z Flip 5

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα βρίσκονται σε άνοδο και η Samsung πρωτοστατεί. Αλλά αν η εταιρεία θέλει να πουλήσει ακόμα περισσότερα από αυτά τα εύκαμπτα τηλέφωνα, πρέπει να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν είναι εύθραυστα. Ορισμένες από τις προηγούμενες εκδόσεις της σειράς Galaxy Z Flip δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη όσον αφορά την ανθεκτικότητα. Η πρώτη γενιά έσπασε ακόμη και μετά από λίγες μόνο ημέρες τακτικής χρήσης, και ενώ το περσινό μοντέλο ήταν λίγο καλύτερο, εξακολουθούσε να κάνει κάποιους θορύβους που αφορούσαν το τρίξιμο όταν λύγιζε. Αν ανησυχείτε ότι το Galaxy Z Flip 5 κληρονόμησε τις αδυναμίες των προγόνων του, ένα νέο βίντεο από τον YouTuber Zack Nelson μπορεί να σας καθησυχάσει.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Z Flip 5 διαρροή: Βίντεο δείχνει την συσκευή

Ο Nelson, ο οποίος διαχειρίζεται το κανάλι JerryRigEverything στο YouTube, έβαλε το Galaxy Z Flip 5 σε δοκιμασία. Η οθόνη κάλυψης του τηλεφώνου, η οποία διαθέτει προστασία Gorilla Glass Victus 2, άρχισε να εμφανίζει γρατσουνιές στο επίπεδο 6 της κλίμακας σκληρότητας Mohs, με βαθύτερες γρατσουνιές στο επίπεδο 7. Εν τω μεταξύ, η εσωτερική οθόνη γρατζουνίστηκε με τη χρήση σφήνων που βαθμολογούνται στο επίπεδο 2, με βαθύτερες χαρακιές στο επίπεδο 3, κάτι που είναι αναμενόμενο από το εξαιρετικά λεπτό γυαλί της οθόνης. Και οι δύο οθόνες άρχισαν να εμφανίζουν σημάδια εγκαυμάτων αφού κρατήθηκαν μπροστά σε αναπτήρα για μερικά δευτερόλεπτα.

Ο Nelson σημειώνει ότι η εσωτερική οθόνη του Z Flip 5 έχει κάποιες προειδοποιήσεις. Ο YouTuber λέει ότι οι χρήστες πρέπει να προσέχουν να μην την πιέζουν πολύ δυνατά, να την κρατούν μακριά από κέρματα και κλειδιά στην τσέπη και να μην αφαιρούν την προστατευτική μεμβράνη.

Πρόταση: Samsung Galaxy Z Flip 5: Μεγαλύτερη οθόνη στο πίσω μέρος;

Ο μεντεσές του τηλεφώνου άντεξε όταν ο Nelson το υπέβαλε σε δοκιμή κάμψης και δεν κουνήθηκε καν, σε αντίθεση με ορισμένα από τα κορυφαία αναδιπλούμενα τηλέφωνα, όπως το Motorola Razr+. Το λύγισε από την πίσω πλευρά πολλές φορές και εξακολουθούσε να λειτουργεί άψογα. Το περιέλουσε ακόμη και με σκόνη και χώμα, και εξακολουθούσε να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Το τεστ αντοχής του Nelson δεν είναι τόσο επιστημονικό όσο το διαφημιστικό υλικό της Samsung, αλλά αυτό είναι το ζητούμενο. Προσπαθεί να προσομοιώσει τη χρήση στον πραγματικό κόσμο και αυτό σημαίνει ότι βάζει το τηλέφωνο σε μερικές πολύ δύσκολες δοκιμασίες. Τα Galaxy Z Flip 5 και Z Fold 5 άντεξαν αρκετά καλά, αλλά δεν είναι ακόμα τόσο ανθεκτικά όσο ένα παραδοσιακό πλακέ τηλέφωνο. Παρόλα αυτά, το τελευταίο πτυσσόμενο clamshell της Samsung είναι σίγουρα πιο ανθεκτικό από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή του.

Διαβάστε επίσης: Το Galaxy Z Flip 5 θα καταλήξει να είναι πιο ακριβό από όσο πιστεύαμε;

πηγή πληροφοριών:androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS