ΑρχικήReviewsCyrusher Thunder: Μια νέα ισχυρή ηλεκτρική σανίδα του σερφ

Cyrusher Thunder: Μια νέα ισχυρή ηλεκτρική σανίδα του σερφ

Η εταιρεία Cyrusher είναι γνωστή για τα ηλεκτρικά της ποδήλατα. Τώρα, όμως, φαίνεται πως έχει δημιουργήσει και μια νέα ηλεκτρική σανίδα του σερφ, που ονομάζεται Cyrusher Thunder.

Με τελική ταχύτητα 70 km/h, η Cyrusher ισχυρίζεται ότι έχει δημιουργήσει μια ηλεκτρική σανίδα που μπορεί να “χτυπήσει” τους σημερινούς ηγέτες του κλάδου.

ηλεκτρική σανίδα του σερφ Cyrusher

Η σανίδα 66 ιντσών (1,68 μέτρα) χρησιμοποιεί μια αντλία εκτόξευσης με ηλεκτρικό κινητήρα continuous-rated 5 kW και ονομαστικής μέγιστης ισχύος 10 kW.

Δείτε επίσης: GoBoat 2.0: Το ηλεκτρικό σκάφος που χωράει μέσα σε ένα backpack

Μια αδιάβροχη μπαταρία 72V και 50Ah προσφέρει capacity 3,6 kWh. Σύμφωνα με την Cyrusher, αυτή η μπαταρία είναι αρκετή για έως και 60 λεπτά χρήσης, πριν χρειαστεί επαναφόρτιση δύο έως τριών ωρών.

Σε αντίθεση με πολλές ηλεκτρικές σανίδες του σερφ που διαθέτουν ασύρματο πομπό για το τηλεχειριστήριο, η Cyrusher Thunder χρησιμοποιεί ένα ενσύρματο τηλεχειριστήριο.

Περιλαμβάνονται ρυθμιζόμενα δεσίματα ποδιών για τους αναβάτες που θέλουν να δοκιμάσουν πιο “επικίνδυνες” στροφές και κόλπα. Ωστόσο, οι casual αναβάτες μπορούν να ξεκινήσουν και χωρίς αυτά.

Δείτε επίσης: Το ηλεκτρικό hot hatch είναι εδώ: Η VW θα ηλεκτροδοτήσει το GTI

Η σανίδα ζυγίζει 18 κιλά στεγνή, καθιστώντας εύκολη τη μεταφορά από ένα αυτοκίνητο μέχρι το νερό. Ωστόσο, η μπαταρία προσθέτει άλλα 22 κιλά, πράγμα που σημαίνει ότι τελικά η ηλεκτρική σανίδα του σερφ Cyrusher Thunder μπορεί να είναι λίγο βαριά για αυτά τα τελευταία μέτρα.

Η Cyrusher προσφέρει τη σανίδα για 9.999 $ ΗΠΑ (μειωμένο από 11.999 $ ΗΠΑ).

Δείτε επίσης: Kawasaki: Οι πρώτες ηλεκτρικές μηχανές της είναι έτοιμες

Μένει να δούμε αν μια εταιρεία ηλεκτρικών ποδηλάτων θα μπορούσε να παράγει μια τόσο ισχυρή σανίδα του σερφ και αν θα ανταποκριθεί ή όχι στις δημοσιευμένες προδιαγραφές της. Αν είναι τόσο καλή, αναμένεται ότι θα εισάγει νέα δυναμική στον τομέα των υδάτινων σπορ. Με ικανότητα επίτευξης ταχυτήτων έως και 70 km/h, η Cyrusher Thunder προσφέρει ασυναγώνιστη δύναμη και ευελιξία.

Πηγή: electrek.co

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS