ΑρχικήReviewsiPhone 15 Review: Ανακοινώθηκε το νέο smartphone της Apple

iPhone 15 Review: Ανακοινώθηκε το νέο smartphone της Apple

Η Apple ανακοίνωσε επιτέλους τα iPhone 15 και 15 Plus που έρχονται με βελτιωμένη απόδοση και νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης μιας θύρας USB-C!

Περιμέναμε εδώ και καιρό την ημέρα που το iPhone θα προσαρμοζόταν στο ευρέως χρησιμοποιούμενο πρότυπο USB-C. Τα προηγούμενα μοντέλα διέθεταν την υποδοχή Lightning της Apple. Ωστόσο, η αλλαγή ήταν αναμενόμενη, αφού η εταιρεία είχε νωρίτερα επιβεβαιώσει τη μετάβαση για να συμμορφωθεί με τους επερχόμενους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι, το iPhone 15 αποτελεί το πρώτο iPhone με θύρα USB-C.

Πέρα από την αλλαγή στη θύρα φόρτισης, δεν υπάρχει κάποια πολύ σημαντική αλλαγή στο σχεδιασμό του νέου iPhone 15. Μοιάζει αρκετά με το περσινό iPhone 14.

Δείτε επίσης: Τα Assassin’s Creed Mirage, Death Stranding και Resident Evil Village έρχονται στο iPhone 15 Pro

Το iPhone 15 έρχεται με οθόνη 6,1 ιντσών και το 15 Plus με οθόνη 6,7 ιντσών.

iPhone 15 Plus Apple

Όλα τα μοντέλα iPhοne 15 έρχονται, επίσης, με το Dynamic Island. Αυτό το χαρακτηριστικό πρωτοεμφανίστηκε στα iPhone 14 Pro και Pro Max, παρέχοντας έναν νέο τρόπο για να δείτε ορισμένες ειδοποιήσεις και να αλληλεπιδράσετε με εφαρμογές. Το iPhone 15 διαθέτει επίσης οθόνη OLED Super Retina, η οποία υποστηρίζει περιεχόμενο Dolby Vision με φωτεινότητα 1.600 nits. Όμως, η μέγιστη φωτεινότητα αυτής της οθόνης είναι 2.000 nits στο ηλιακό φως, διπλάσια από αυτή του iPhone 14.

Μια άλλη αξιοσημείωτη αναβάθμιση είναι το βελτιωμένο σύστημα κάμερας. Πλέον, υπάρχει μια κύρια κάμερα 48 megapixel και ένας αισθητήρας ultrawide 12 megapixel. Βελτιώσεις παρατηρούνται και στο portrait mode, καθώς και στα night mode, Live Photos, και action mode. Τέλος, αν είστε φαν των selfie, η μπροστινή κάμερα διαθέτει autofocus και portrait lighting.

Δείτε επίσης: Pegasus spyware: Η CISA προειδοποιεί για ασφάλεια των iPhones

Το νέο iPhone 15 τροφοδοτείται από το chip A16, το ίδιο που υπάρχει στα μοντέλα iPhone 14 Pro. Η Apple υπόσχεται επίσης “ολοήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας” χάρη στη μεγαλύτερη μπαταρία. Το iPhοne 15 περιλαμβάνει επίσης ένα ultra wideband chip δεύτερης γενιάς, το οποίο βελτιώνει τη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές που βρίσκονται πιο μακριά και μπορεί να ενεργοποιήσει το Precision Finding στο Find My, ώστε να μπορείτε να βρείτε φίλους ευκολότερα, εάν έχουν τα πιο πρόσφατα μοντέλα iPhone 15.

Το iPhοne 15 είναι διαθέσιμο σε ροζ, κίτρινο, πράσινο, μπλε και μαύρο.

Η τιμή του ξεκινά από 799 $ για την απλή έκδοση των 128 GB, ενώ το iPhone 15 Plus ξεκινά από 899 $, επίσης για την έκδοση 128 GB. Και τα δύο θα είναι διαθέσιμα στις 22 Σεπτεμβρίου, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν αυτήν την Παρασκευή.

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να ενεργοποιήσετε και να ρυθμίσετε το StandBy mode;

Η Apple λανσάρει τα τελευταία της μοντέλα iPhone 15 μαζί με ένα νέο Apple Watch Series 9, το οποίο περιλαμβάνει αναβαθμισμένο τσιπ με βελτιωμένη απόδοση GPU και πολλά άλλα.

Συνοψίζοντας, το iPhοne 15 προσφέρει μια σειρά από εντυπωσιακές βελτιώσεις. Με τη νέα USB-C θύρα, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ένα πιο ευέλικτο σύστημα φόρτισης. Η οθόνη Super Retina OLED της συσκευής παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ενώ το βελτιωμένο σύστημα κάμερας και το νέο A16 προσφέρουν αυξημένη απόδοση. Οι επιλογές χρωμάτων και η ευρύτερα αποδεκτή τιμή το καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για τους καταναλωτές. Οι προπαραγγελίες για το iPhone 15 ξεκινούν σε δύο ημέρες, οπότε αναμένουμε να δούμε την απόκριση της αγοράς σε αυτή τη νέα συσκευή.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS