ΑρχικήUpdatesGalaxy S23 FE: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας του

Galaxy S23 FE: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας του

Το επόμενο smartphone της Samsung Fan Edition (FE) έχει επιτέλους επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το Galaxy S23 FE θα κάνει το ντεμπούτο του αυτή την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου. Η επιβεβαίωση έρχεται μέσω της σελίδας X/Twitter της Samsung India. Δεν είναι ακόμα σαφές, εάν η συσκευή θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την ίδια ημέρα ή εάν η κορεατική εταιρεία θα ανακοινώσει ξεχωριστά την κυκλοφορία της σε άλλες αγορές.

Galaxy S23 FE

Η Samsung αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy S23 FE

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που η Samsung παρουσίασε ένα FE τηλέφωνο. Το Galaxy S21 FE, το οποίο έφτασε τον Ιανουάριο του 2022, είναι το τελευταίο μοντέλο στη σειρά. Αντίθετα, η εταιρεία δεν κυκλοφόρησε κανένα Galaxy S22 FE. Παρόλο που δεν έχουμε λάβει επίσημη εξήγηση από την κορεατική εταιρεία, οι φήμες αναφέρουν, ότι η καθυστερημένη κυκλοφορία του προηγούμενου μοντέλου οδήγησε στην ακύρωσή του. Μια παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών το 2021 επηρέασε την κυκλοφορία του Galaxy S21 FE για αρκετούς μήνες.

Δείτε ακόμη: One UI 6 beta: Η Samsung το φέρνει σε ένα από τα πιο οικονομικά κινητά της

Φημολογείται, ότι η Samsung έχει εγκαταλείψει τελείως τη σειρά FE, αλλά αντ’ αυτού, έχει αποφασίσει να διακόψει τη σειρά Galaxy A7x. Το Galaxy A74 δεν κυκλοφόρησε φέτος, ενώ το Galaxy S23 FE είναι έτοιμο να κάνει το ντεμπούτο του σε λίγες μέρες. Η εικόνα στην αρχική σελίδα της X της Samsung India επιβεβαιώνει, ότι το “The New Epic” θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου. Αν θυμάστε, αυτό είναι το tagline που χρησιμοποιείται στην Κορέα για το teaser του νέου τηλεφώνου FE.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός, ότι μόνο η Samsung India βαδίζει προς το Galaxy S23 FE. Επιπλέον, η εταιρεία προχωράει σε νέα tablet και ακουστικά FE, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα αυτή την εβδομάδα. Αυτές οι κυκλοφορίες έρχονται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για τις εκπτώσεις της εορταστικής περιόδου που διεξάγονται στη χώρα. Οι δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, Amazon και Flipkart, έχουν ανακοινώσει τις αντίστοιχες εκδηλώσεις πωλήσεών τους που θα λάβουν χώρα από την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Αυτό μας προκαλεί απορία για το εάν το Galaxy S23 FE θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Ινδία αυτή την εβδομάδα. Υπάρχουν φήμες για μια σταδιακή κυκλοφορία του τηλεφώνου έως τις αρχές του 2024. Η συσκευή παρουσιάζεται ως μια αξιοπρεπής πρόταση μεσαίας κατηγορίας, ιδιαίτερα με την αναμενόμενη μείωση της τιμής κατά 100$ (~94.80€). Η Samsung μπορεί να επωφεληθεί από την παγκόσμια κυκλοφορία της εντός μίας ή δύο εβδομάδων, αν όχι την ίδια ημέρα.

Δείτε ακόμη: Samsung Galaxy S24: Θα χρησιμοποιήσει Chip Exynos 2400 στην Ευρώπη;

Η συσκευή θα διατίθεται με δύο διαφορετικά chipset

Galaxy S23 FE

Η ινδική έκδοση του Galaxy S23 FE θα διαφέρει από την έκδοση των ΗΠΑ όσον αφορά το chipset που χρησιμοποιεί. Συγκεκριμένα, οι αγορές της Ευρώπης, της Αφρικής και άλλων περιοχών θα εξοπλιστούν με το εσωτερικό Exynos 2200 SoC της Samsung. Από την άλλη πλευρά, οι αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά και της Κίνας θα λάβουν τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Οι υπόλοιπες προδιαγραφές θα παραμείνουν αμετάβλητες.

Πηγή: androidheadlines.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS