ΑρχικήUpdatesPegasus: Η επόμενης γενιάς μηχανή αναζήτησης της Apple

Pegasus: Η επόμενης γενιάς μηχανή αναζήτησης της Apple

Η Apple διαθέτει μια επόμενης γενιάς μηχανή αναζήτησης με το όνομα Pegasus, αλλά ακόμα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Google Search.

Pegasus Apple

Θα ανταγωνιζόταν ποτέ η Apple την Google για την κατασκευή μιας μηχανής αναζήτησης;

Η Google καταβάλλει ετησίως στην Apple το ποσό των 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να αποφεύγει αυτές τις σκέψεις. Αυτό είναι κάτι, για το οποίο η κυβέρνηση ανησυχεί. Αν η Apple αποκτήσει διαφορετικά κίνητρα κάποια μέρα, θα είχε τα μέσα για να αντιμετωπίσει την Google;

Δείτε ακόμα: Google: Δημιουργική Search Experience για εφήβους μέσω AI

Έτσι υποστηρίζει το Mosyle, η μοναδική ενιαία πλατφόρμα για συσκευές Apple. Το Mosyle είναι μια ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει πέντε διαφορετικές εφαρμογές σε μία ενιαία πλατφόρμα, επιτρέποντας σε επιχειρήσεις και σχολεία να αναπτύσσονται, να διαχειρίζονται και να προστατεύουν εύκολα και αυτόματα όλες τις συσκευές Apple που διαθέτουν. Πάνω από 38.000 οργανισμοί επωφελούνται από τις λύσεις του Mosyle καθημερινά, αναπτύσσοντας, διαχειρίζοντας και ασφαλίζοντας εκατομμύρια συσκευές Apple.

Ο John Giannandrea, πρώην στέλεχος της Google και νυν επικεφαλής της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης στην Apple, έχει μια εξαιρετικά ικανή ομάδα αναζήτησης υπό την επίβλεψή του. Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα του ανέπτυξε μια μηχανή αναζήτησης επόμενης γενιάς για τις εφαρμογές της Apple, η οποία είναι γνωστή με την ονομασία “Pegasus”.

Σύντομα, η Apple θα εμπιστευτεί το Pegasus ως το θεμέλιο της αναζήτησης στο App Store, έναν από τους κύριους οδηγούς απόκτησης εσόδων της εταιρείας.

Δείτε ακόμα: Google Search: Προσθέτει εξατομικευμένο κατάλογο podcast

Σύμφωνα με τον Gurman, η Apple στην πραγματικότητα αναζητά τον ιστό για αποτελέσματα που μπορούν να εμφανιστούν αμέσως στους χρήστες του Siri και του Spotlight. Το ενδιαφέρον είναι, ότι η Apple ενδέχεται να μην έχει αυτή τη στιγμή άμεσο ανταγωνιστή της το Google Search, αλλά διαθέτει σίγουρα τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία στο Apple Park για να φτάσει εκεί, αν χρειαστεί.

Pegasus Apple

Προς το παρόν όμως, η Apple είναι ικανοποιημένη με τα δισεκατομμύρια δολάρια που πληρώνει η Google για να διατηρήσει τo Google Search ως την προκαθορισμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari.

Πηγή: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS